Guide: Find det perfekte wellnessophold

Hvis din mand og dig har en stressende hverdag med mange arbejdsopgaver eller pasning af børn, så kan en romantisk get-away være tiltrængt for jer. Det er vigtigt med kvalitetstid til hinanden, særligt når hverdagen går med arbejde og børn. Et wellnessophold kan være helt passende for jer at tage på, så I kan få slappet ordentligt af og nydt hinandens samvær. Nu gælder det bare om at finde det sted, som I skal tage hen, når I skal på wellness. Læs med i vores guide her, og hør hvordan du kan finde det perfekte wellnessophold.

Undersøg mulighederne på internettet

Du kan starte med at undersøge hvilke muligheder der er på internettet. Det kan være, du gerne vil besøge et specifikt wellnessophold på Sjælland eller i Nordjylland eller bare se hvilke steder, der er i netop det område. Skriv det i Googles søgefelt – såsom ”wellness ophold Sjælland” og se hvilke muligheder, der kommer frem.

Her kan du læse om, hvilke steder der har fået gode anmeldelser fra tidligere gæster. Du skal særligt slå ned på hvilke behandlinger, som stedet kan tilbyde, og om det er noget for dig og din mand. Måske der er nogle behandlinger, som du særligt gerne vil prøve eller måske der er behandlinger til par. Her vil du måske også kunne se billeder fra wellnessopholdet og se hvilke omgivelser, som det befinder sig i.

Spørg din omgangskreds

Der er sikkert mange i din omgangskreds, der også har været på et wellnessophold på et tidspunkt. Hør dine veninder ad, om de kan anbefale et godt sted til dig og din mand. Hav fokus på, at det skal være sted, hvor I begge kan koble helt af uden at blive forstyrret af arbejde eller familien derhjemme.

Det kan være i et område af Danmark, som dine veninder har besøgt, men som du mangler at besøge. Der er mange mulige muligheder at vælge imellem. Men anbefalinger fra veninder eller familiemedlemmer kan være et godt sted at starte med spørge.