Gør vinterbadning til din passion

Kunne du godt tænke dig at kaste dig ud i noget, der virker en lille smule grænseoverskridende, men som kan gavne på langt sigt? Så er vinterbadning måske noget for dig. Mange danskere synes det er for koldt at hoppe i det danske vand, uanset hvad årstid, det er, men en stor gruppe er de senere år begyndt at hoppe i vandet – året rundt. Vinterbaderne trodser gerne kulden, og det kolde gys er med til at booste både immunforsvaret og gåpåmodet. Hvis du godt kunne tænke dig at blive en del af den gruppe, er der god grund til at læse videre.

Når du vinterbader, er det vigtigt, at du har varmt tøj, du kan tage på, lige så snart du kommer op ad vandet. Ellers risikerer du bare at blive syg. Derfor kan det godt betale sig at investere i en god badekåbe og et håndklæde, der virkelig kan suge, så du kan slippe for forkølelse og ondt i ørerne. Hos Vinterbaderen er der et udvalg af begge dele. Besøg siden her.

Nordisk design

Både håndklæder, ponchoer og badekåber på hjemmesiden er designet efter nordiske, minimalistiske standarder, hvor kvaliteten og enkeltheden er i fokus. Her er ingen print eller tryk, udelukkende ensfarvede badekåber i afdæmpede farver, som kan gå til enhver badedragt. Håndklæderne passer til i både farve, kvalitet og materiale, så du kan sagtens sammensætte et sæt i samme nuancer.

Hvis du synes, det er bøvlet at investere i flere forskellige ting, forhandles desuden et startkit, hvor du får både en taske, slippers, badekåbe samt et håndklæde. Du kan i høj grad selv mikse og matche, indtil du har lige præcis det kit, du tænker, du vil få mest ud af. Det anbefales altid at bade sammen med andre, og der er god chance for, at vinterbadningen kan åbne for et nyt fællesskab for dig.