Gør din hverdag nemmere med praktiske hjælpemidler

Du oplever måske, at du på grund af alder, sygdom eller en ulykke ikke kan det, du kunne før. Funktionsnedsættelser kan have forskellige årsager og udspring – og kan være af kortere eller længere varighed. Uanset din situation kan hjælpemidler være det, der gør, at du bliver mere selvhjulpen og bedre i stand til at klare de udfordringer og vanskeligheder, du måtte have i det daglige.

Hjælpemidler til alle funktionsniveauer

Hos SeniorSalg.dk har vi et stort og meget varieret udbud af hjælpemidler, der kan gøre hverdagens gøremål nemmere for dig. Vi har produkter til alle behov og til alle funktionsniveauer, så du kan finde lige præcis de produkter, der matcher dit niveau. Udover klassiske hjælpemidler til seniorer og andre med funktionsnedsættelser har vi et bredt udvalg af tøj, fodtøj og produkter til helt særlige behov. Vores hjælpemidler kan gøre det lettere for dig at bevæge dig rundt eller hjælpe dig til nemmere at klare den personlige pleje ved f.eks. bad. Vi har også et stort sortiment i griberedskaber, køkkenredskaber og andet, der gør det lettere for dig at samle ting op fra gulvet samt klare de daglige, men stadig betydningsfulde opgaver som madlavning og rengøring.

For en aktiv tilværelse og livsstil

Udover produkter til brug i hjemmet og ved den personlige pleje har vi naturligvis et stort udvalg af hjælpemidler, der kan sikre, at du bedre kan komme rundt. Det gør det muligt at opretholde eller genoptage en aktiv livsstil og tilværelse, hvor du kan nyde naturen, kulturelle tilbud og besøge venner og familie. Eksempler på produkter, der hjælper dig med bevægelse og med at komme rundt i det daglige, kan være stokke – både de foldbare og de massive, vandrestave, krykker, rollatorer og kørestole. Dertil kommer en bred vifte af robuste og praktiske tasker og trolleyer, så du nemt kan transportere dine varer hjem, når du har været ude at handle.

Find dine hjælpemidler her

Hos SeniorSalg.dk finder du altid et bredt og varieret udvalg af kvalitetshjælpemidler. Vores produkter er nøje udvalgt, så de giver dig den bedst mulige støtte og hjælp i det daglige. Så besøg seniorsalg.dk allerede i dag, og se frem til en nemmere hverdag. Du kan ansøge din hjemkommune om tilskud til køb af hjælpemidler. Her er det dog vigtigt at huske, at du skal søge om tilskuddet på forhånd; altså inden du foretager et egentligt køb.