Gode og praktiske råd til vintersæsonen

Nu går vi atter vinteren i møde. Dette betyder, at der er nogle praktiske ting, som vi skal have styr på. Har du f.eks. husket at dække dine havemøbler? Eller at købe en sneskovl i god tid? Forberedelsen er nøglen til, at vinteren ikke betyder problemer for dig. Læs derfor denne artikel grundigt, hvis du også er åben overfor nogle nye og praktiske tips.

Er det på tide at udskifte havemøblerne?

Havemøbler er dyre, men kan også holde i mange år. Dette vil selvfølgelig afhænge meget af kvaliteten, på de havemøbler, som du har købt. Hvis dine havemøbler er begyndt af falme meget, er det måske på tide at købe nogle helt nye havestole, borde eller havesofa.

Pas godt på dine havemøbler

Når du har købt dine nye havemøbler (forhåbentlig i god kvalitet) er det tid til at kigge på, hvad du kan gøre, for at passe på dem. Dine havemøbler kan nemlig holde i rigtig mange år, hvis du altså passer ordenligt på dem.

  1. Giv dine havemøbler olie

    Det er en god ide at give dine havemøbler olie, hvis de er lavet af træ. Ofte kan du købe træolie hos den forhandler, hvor du også køber dine havemøbler. Træolie kan være lidt dyrt, og kan ses som en træls udgift, men det gør altså en stor forskel, når det handler om at beskytte dine nye havemøbler imod fugt og andre ting, som kan være ødelæggende

  2. Dæk dine havemøbler til

    Det bedste du kan gøre om vinteren er at flytte dine havemøbler indenfor. Men, det er selvfølgelig slet ikke alle, som har pladsen til at gøre dette. Derfor kan det være en god ide at købe overtræk, som passer til dine havemøbler. Husk at køb dine overtræk i de rigtige mål. Dette er også noget, som du oftest kan få hos den samme forhandler, som der hvor du købte selve møblerne.