Giv den perfekte gave til det næste babyshower: Sut med navn fra Navnesutten

Det er stort, når ens kære venter barn, og som ven, veninde eller nært familiemedlem vil man gerne give den bedste gave, som både kommer barnet og forældrene til gode. Skal man for eksempel til babyshower, barnedåb, eller måske har man lyst til at give en bare-fordi-gave, er en sut med navn den perfekte gave. Find flere gode gaveideer herunder.

En personlig gave

Uanset hvilken begivenhed, der skal fejres med en gave, vil man gerne finde noget personligt, man kan give til festens hovedperson.

Hvis du gerne vil give en personlig gave, er en sut med navn en god idé. Her kan du vælge hvilken type sut, der bedst falder i forældrenes smag, og du kan vælge den farve, som du synes passer bedst til babyen. Alt efter prislejet, har du måske brug for at supplere med noget andet, og så kan en sut med navn fint indgå som del af for eksempel en gavekurv, eller du kan vælge at købe flere sutter med navn – dem kan man næsten ikke få for mange af. Find for eksempel sutter med navn fra Navnesutten, hvor du finder et stort udvalg.

Både personlig, fin og praktisk

Nybagte forældre har som oftest brug for praktiske ting, og derfor er en gavekurv med forskellige brugbare ting ikke nogen dum idé. For eksempel kan man fylde kurven med vådservietter, babypudder og andre ting, som er brugbare, når den lille nye kommer til verden. En sut med navn er fin at kombinere med andre ting, for på den måde kan du både give praktiske gaver, men også fine ting, som pynter i gavekurven. En kombination af praktisk, fin og personlig – lige i alle nybagte forældres smag.

En gave både til barnet og forældrene

Selvfølgelig giver man sin gave til den snart nyfødte baby, men man kommer ikke udenom, at gaven også er lidt til forældrene. Det er dem, der skal stå med opgaven at passe barnet, og som en nær ven eller familiemedlem til forældrene vil man gerne støtte i processen, og det kan gaven sagtens afspejle.

Udover praktiske ting til babyen, kan man også putte lidt slik eller lignende i kurven, som forældrene har til de lange dage. Hvem elsker ikke at blive forkælet de lange aftener, når barnet ikke vil sove, og man trænger til et ekstra skud energi? Forældrene vil med garanti elske dig for det, hvis der også er en lille snack til dem.