Forøg sikkerheden i og omkring dit hjem

Vores hjem rummer som regel en del værdifulde genstande. Det kan være genstande og møbler, som reelt har kostet mange penge, men det kan også handle om affektionsværdi. Uanset hvad er der ikke ret mange, der ønsker at have indbrud i deres hjem. Derfor får du her nogle tips til at forøge sikkerheden derhjemme.

Hav lås i de fleste døre – både inde og ude

En lås er en sikker vej til sikkerhed. Med låse er du altid sikker på, at kun du har adgang til rummene, postkassen el.lign., medmindre du mister nøglerne. Du kan bl.a. købe postkasselåse og -nøgler hos billigsikring. At sikre postkassen med en lås er nødvendigt, for ellers har alle og enhver adgang til dine pakker og aviser deri.

Er du træt af at skulle huske, hvilken nøgle der hører til postkassen, huset, skuret osv., kan du installere ens låse i dem alle. Dermed har du kun brug en enkelt nøgle til alle låsene. Dog kræver det, at du er ekstra forsigtig i forbindelse med ikke at miste nøglen.

Installér en tyverialarm

Vil du gerne føle dig fuldkommen sikker og rolig, når du tager af sted på ferie? Så er det en god idé at få installeret en tyverialarm. Skulle ulykken ske, at der kommer indbrud i dit hjem, er du dermed sikker på at blive alarmeret om det med det samme.

Bed naboerne eller andre bekendte om hjælp

Der er i dag mange elektroniske hjælpemidler, som kan øge din sikkerhed i dit eget hjem. Dog er der også en vis kvalitet i de menneskelige ressourcer, som vi har at trække på. Det er helt i orden at bede naboerne holde ekstra øje med, om alt er vel på den anden side af hækken – eller at spørge et familiemedlem, om de vil tømme postkassen, mens du er væk.