Fordele ved gipsloft

Går du med overvejelser om at skifte træloftet med et gipsloft? Så er du kommet til det helt rette sted, hvor vi opridser fordelene ved gipsloftet.

Gipsloft finder du i mange hjem, men det er ikke altid helt let at se. De er dog som regel kendetegnende ved at være helt glatte, og ofte malet hvide.

  • Opsætning af gipsplader er forholdsvis nemt, og det er samtidig også rimelig hurtigt at sætte op.

  • Det er et loft, som er meget nem at holde.

  • Et neutralt loft, som ikke tager meget blikfang.

Derudover så kan du let male gipsplader i lige præcis den farve, som du ønsker. Det er mest almindeligt at male dem hvide, men du kan med fordel vælge en mørkere farve i soveværelset og børneværelserne, som giver et frisk look til boligindretningen.

Gipsloft ufattelig populært
Gipsloft bruges i mange hjem i dag – og er ofte en del af nybyggede boliger. Først og fremmest så er det en forholdsvis billig løsning, og derudover giver det også en ensartet overflade. Hvis du ønsker et fejlfrit resultat, så kan det anbefales at kontakte en professionel håndværker, som kan hjælpe dig med opsætning af gipsloft.

Desuden er gipsloft meget lette af vedligeholde, og kan blot rengøres med en fugtig klud. Et godt tip er at altid bruge mere end blot ét lag gips, da der ellers kan opstå irriterende revner, som vil give et ufærdigt look.

Trælofter er naturligvis også fortsat meget populære, men der er dog en del ting, som du skal have i mente. Fx kan trælofter have en tendens til at knirke, ligesom trægulv, når naturmaterialet trækker sig sammen om sommeren og vinteren. Derudover kan træloftet også virke en tendens mørkere end gipsloftet. Så hvis du ikke har de største vinduer og naturligt lysindfald, så kan det altså ikke anbefales at vælge træloft – men vælg her i stedet gipsloft.