First Floor CPH har en udendørs ståltrappe til dig

Skab det hjem, du ønsker med den perfekte forslag til indretninger fra First Floor CPH. Derinde kan du finde ting til dit hjem, som er noget af det mest stilrene og flotte interiør. Du kan eksempelvis finde den perfekte udendørs ståltrappe til din terrasse eller have, en New Yorker glasvæg mellem stuen og køkkenet, det smarteste badeværelse og meget andet. Du kan se mere inde på www.firstfloorcph.dk.

Få en flot udendørs ståltrappe First Floor CPH

Med forskellige udendørs ståltrapper inde hos First Floor CPH kan du finde en udendørs ståltrappe til alle niveauer. Det kan være en ståltrappe til en tagterrasse, en mindre, afskærmet terrasse, ned til haven, ned til vand, ned til en almindelig terrasse e.l. Én ting er, hvad du skal bruge en udendørs ståltrappe til, noget andet er, at ståltrappen kan designes og formes efter dine forhold udenfor. Har du eksempelvis nogle bestemte eller anderledes terrænforskelle eller -forhold, så kan der uden problemer stadig udformes en løsning til netop dig. Det kan også være, du ønsker en ligeløbstrappe eller en udendørs ståltrappe med kvartsving, hvor man enten skal gå ud fra første eller tredje sal? Så kan også dette udformes som løsning til dig. Og som prikken over I’et har du muligheden for at sætte dit eget præg på din udendørs ståltrappe i forhold til, hvilke materialer som skal kombineres, og hvordan det skal designes. Et forslag kunne eksempelvis være trætrin sammen med den mat-sorte farve på stellet eller få en anden RAL-farve på enten trin eller stel.

En New Yorker glasvæg giver mere lys

Måske er du slet ikke på jagt efter en udendørs ståltrappe? Så kan det være interessant at høre mere om en New Yorker glasvæg. For en New Yorker glasvæg kan faktisk bruges til mange formål. Den kan bruges til brusenichen, stuen, mødelokalet, trappeværnet, reposen og til mange andre steder. Hos First Floor CPH har de helt eget smedeværksted, hvorfor ingen opgave er for stor eller for lille. Med erfaringer i diverse forskellige monteringer, situationer, design og udfordringer, så kan du være sikker på at få en flot og smart New Yorker glasvæg. Inde hos www.firstfloorcph.dk tager de sig også meget gerne af at lave entrepriseløsninger, når du vælger en New Yorker glasvæg fra dem. Det vil sige, at du får hjælp med at få lavet plads i din væg til din New Yorker glasvæg. Opsætningen samt slutfugningen af din nye New Yorker glasvæg får du også hjælp til. Se meget mere inde på www.firstfloorcph.dk.