Find det sjove udstyr til undervisningen

Der er en masse udstyr, som du kan købe til at gøre undervisningen mere sjovt og lærerigt. Det kan have en stor betydning for indlæringen hos dine elever, fordi de har noget spændende og anderledes udstyr at bruge til visse opgaver. Som underviser må man finde på alternative undervisningsplaner, der kan gøre visse emner mere interessante for børnene. Med det rette udstyr kan du komme langt med dine elever, fordi de vil blive mere engageret i undervisningen og måske få smag for mere viden og nye emner. I denne artikel vil du finde nogle idéer til, hvilket slags udstyr du kan købe til din naturvidenskabelige undervisning.

Et spektrometer

Hvis du er underviser indenfor fysik eller kemi, så kan et spektrometer være et spændende apparat for dine elever at lære mere om. Et spektrometer er som bekendt et apparat, der kan måle elektromagnetiske bølger. Det er et måleapparat, der kan måle både synligt og usynligt lys. Det er et genialt apparat at have, hvis du skal undervise i elektromagnetisme. Man bruger ofte også et spektrometer til dataindsamling, så dette apparat kan bruges både til yngre klasser, men også ældre, der skal skrive fysikrapporter om visse forsøg.

En stereolup

Med en stereolup til undervisningen kan dine elever få lov til at se ting helt tæt på. Her kan dine elever få lov til at se ting, der ellers normalt er godt skjult. Eleverne kan nærstudere bestemte organismer, eller dyr, som de har været ude og fange ind. Det gode ved en stereolup er, at den kan justeres i højden, så selv de mindste elever kan få lov til at kigge gennem stereoluppen. Det er det perfekte apparat at have til biologifagene, hvor mindre organismer kan nærstuderes.

En bunsenbrænder

Et fysiklokale er intet uden en bunsenbrænder. Med bunsenbrændere kan du lære dine elever om forskellige stoffer, og den kemiske proces, der sker, når man blander visse stoffer med hinanden. Bunsenbrændere skal tilsluttes til et gasrør, som kan sluttes og tændes for. Sørg for at tage de rigtige sikkerhedsforanstaltninger, når der skal arbejdes med bunsenbrændere. Det er et sjovt og lærerigt udstyr at have, når man skal undervise i fysik eller kemi.