Find den rette gave til gør-det-selv mennesket

Det kan være svært at finde den rette gave, hvad end det drejer sig om jul, fødselsdag eller en anden særlig lejlighed. Hvis du kender en, der elsker at klare håndværk i hjemmet eller på arbejdspladsen selv, kan du med fordel overveje værktøj. Det kan eksempelvis være en Kemppi svejser, en ny højtryksrenser eller en plæneklipper.

En svejsemaskine til mange opgaver

Der er mange ting, vi ikke ville have i dag, hvis ikke det var for svejsere. Det er nemlig måden, hvorpå metal kan sættes sammen. Og svejsning er ikke kun relevant, for dem der producerer skibe og biler. De kan nemlig også bruges i hjemmet. Så længe sikkerheden er på plads, er det både et brugbart og sjovt redskab at have i skuret.

Det kan være at din far ønsker at lave et nyt arbejdsbord, at der skal laves pladearbejde på bilen, eller at et beslag skal fikses. Med en Kemppi svejser har man mange muligheder. Lidt ligesom med hammer og søm, kan alverdens ting af metal sættes sammen. En Kemppi svejser vil med garanti falde i god jord.

Højtryksrensning til have- og bilejeren

Hvem drømmer ikke om en flot ren bil eller perfekte og rensede fliser på terrassen? Det kan nemt klares med en højtryksrenser. Den smarte maskine sprøjter vand ud med en så stor en hastighed, at selv det mest gensidige snavs ikke kan holde ved. De fås i mange forskellige størrelser og prislejer, så der er helt sikkert noget, der passer til ethvert størrelse hjem.

Højtryksrenseren sætter blot i stikkontakten og fyldes med vand og nogle gange sæbe, hvorefter den er klar til brug. Der er næsten ikke noget mere tilfredsstillende, end at se alger og skidt forsvinde. En ren og flot overflade bliver efterladt. Der findes forskellige hoveder til forskellige formål. Til træterrasser kan man eksempelvis med fordel bruge en patio.

Det vigtigste redskab til græsplænen

Det er måske ikke så meget gør-det-selv menneskets store ønske, som det er en nødvendighed. Men tag ikke fejl af plæneklipperen. Det kan både gøres nemt og sjovt. De findes i mange forskellige former, farver og størrelser.

Den gammeldags håndskubber er perfekt til børnefamilien, hvor ungerne gerne vil give en hjælpende hånd. Til feinschmeckeren kan man overveje en havetraktor, og så er det pludselig let som en leg at klippe græsset. Lige meget hvem man er, findes der et redskab, som vil blive nyttigt.