Få hjælp til at følge ISO 27001 standarden

Skal vi have højnet cyber- og informationssikkerheden her i Danmark, er det væsentligt, at vi får implementeret den internationale sikkerhedsstandard ISO 27001. Og det kan vi blandt andet ved at arbejde systematisk og standardiseret med netop sikkerhedsstandarden. og selvom du sikkert synes, at Excel og Jira fungerer fint for nu, så er det altså ikke langtidsholdbare løsninger. Excel er perfekt til beregninger. Jira er perfekt til projektledelse – men ingen af dem er gode til ISMS-compliance. Det er RISMA derimod – et værktøj, der hjælper netop dig med at matche kravene fra ISO 27001 på den måde, der er mest effektiv for netop din virksomhed. Læs mere om ISO 27001 standard her.

 

Brug RISMA til at leve op til ISO 27001 standarden

For at du kan leve op til de krav om sikkerhed, som ISO 27001 standarden stiller til dig, er det vigtigt, at du nemt kan identificere, hvor der er huller i dit system samt, at du hurtigt kan få dem lukket. Og det er netop, hvad du kan med RISMA. Her får du nemlig kortlagt alle dine informationsaktiver, således du får et samlet overblik over dem alle. Og når først du har et overblik, kan du nemt og hurtigt strukturere dine politikker og procedurer.

 

lev op til ISO 27001 og skræddersy din løsning

Informationssikkerhed spiller en stor og vigtig rolle for virksomheder verden over den dag i dag. Og især efter, at persondataforordningen har fremlagt ISO 27001 standarden. Alle virksomheder, store som små, skal derfor gøre deres informationssamling og -sikkerhed gennemsigtigt. Således sikres de registreredes rettigheder nemlig, og det er vigtigt med alle de personoplysninger, der strømmer igennem en virksomhed, når man for eksempel køber jeans online. Skal du således have en komplet løsning til din virksomhed, kan du med fordel vælge at  kombinere en ISMS-løsning med en GDPR-løsning – så bliver det intet problem af følge ISO 27701 standarden.

Og lyder der som noget for dig og din virksomhed? Så skal du blot følge linket øverst i artiklen. Her har du nemlig rig mulighed for at læse meget mere om de løsninger, du har at vælge imellem. Du kan desuden kontakte de kompetente eksperter, der altid er klar med gode råd og vejledning.