Få fyldt børnegarderoben op med Mini a ture

Trænger der til at komme noget nyt tøj i klædeskabet hos den lille? Leder du efter noget smart, dansk design, som vil klæde ethvert barn? Så bør du tage et kig på udvalget fra Mini a ture.

Mini a ture er et dansk brand, som blev startet med drømmen om at skabe et fashion brand til børn, hvilket man er lykkes rigtig godt med. Tøjet fra er både funktionelt, behageligt og i allerhøjeste kvalitet. Du finder et hav af forskellige dele, og alle kollektioner bærer præg af tidens tendenser og trends, samtidig med at der også holdes fast i gode klassikere, hvilket kan ses på deres overtøj, hvor flere modeller går igen år efter år.

Mini a ture går utrolig meget op i, at deres produkter bliver produceret under ansvarlige forhold. Derfor er deres producenter også BSCI-certificerede, hvilket bl.a. vil sige, at der er sikkerhed for, at børnearbejde ikke bliver brugt, samt at medarbejderne i produktionen har ret til fair løn. Man har også fokus på dyrevelfærd, og derfor vil du opleve, at pelskanterne stammer fra finske vaskebjørne. Her er tale om et skadedyr, der er til stor gene for miljøet, og de skydes blot for at holde bestanden nede. Du kan altså købe dette tøj med god samvittighed både over for dit barn og dig selv.

Hvis dette lyder som noget for dig og dit barn, så finder du her det store udvalg fra Mini a ture.

Find tøj til alt slags vejr fra Mini a ture

Mini a ture er skabt til det omskiftelige vejr, vi har i Skandinavien, og derfor finder du både vinterjakker, flyverdragte, sommerjakker og forårsjakker. Du kan altså klæde dit barn på i Mini a ture, uanset hvordan vejrudsigten ser ud.

Derudover er sikkerheden og i top for dette brand. Alle hætter sidder nemlig fast med trykknapper, og der er ikke brugt snore, som kan sætte sig fast i eksempelvis gyngerne på legepladsen. Vinterjakkerne fra Mini a ture er vandtætte og varme, mens deres andre jakker og andet overgangstøj er vandtæt, blødt og behageligt. Dette gælder desuden for alle deres produkter, og derfor kan du med stor fordel købe både cardigan, hue og kjole fra Mini a ture til dit barn.