Få din hest til at stråle med et Equiline underlag

Er du hesteejer og rider enten dressur, spring, military eller jagt? Så kan det være, at du enten gør det for ”fornøjelsens skyld” eller også deltager jævnligt i konkurrencer. I begge tilfælde er det essentielt at have et godt underlag til hesten. Et underlag forhindrer nemlig slidmærker, som ellers kan opstå, når hesten bevæger sig og sveder og sadlen gnaver den på ryggen eller der, hvor gjorden er. Med et godt underlag kan du også tage dig ud fra din bedste side sammen med hesten, når I deltager i konkurrencer, for et flot underlag giver et flot helhedsindtryk, hvad end du deltager i dressur, spring eller military. Vi vil her se lidt nærmere på, hvilke underlag der findes, og hvordan det kan gøre en væsentlig forskel for dig og din hest.

 

Flotte ternquiltede Equiline underlag

Lige meget om du rider på en hingst, en vallak eller en hoppe er der underlag til disse heste. Også uanset, om det er en pony eller en hest, du rider på, så er din hests stangmål underordnet, fordi du altid kan finde et underlag, der passer din hest. Den unikke pasform på et underlag er meget vigtigt, fordi det netop skal passe til din hest, så det ikke sidder og gnaver eller generer unødigt under ridningen. Et sådant underlag er Equiline underlag, der har en flot kviltning i tern og i flotte farver som mørkeblå og lyseblå og hvid. Det, der især kendetegner disse Equiline underlag, er, at de er super udviklede på det teknologiske og designmæssige plan, så du og din hest får det bedste af det absolut bedste. Det ligger virkelig godt på hesten, hvilket gør, at I får en dejlig rideoplevelse, fordi der ikke er noget, der generer hesten undervejs.

 

Anti-allergisk underlag i 100 % bomuld

Når det handler om allergi og materialer, der er anti allergiske, er Equiline underlag netop anti allergisk og fremstillet i 100 % bomuld. Dette materiale er både fast og blødt i forhold til hestens hud og hår og kan tåle meget regn, støv og sved før det skal vaskes.

 

Flot underlag til stævner

Deltager du og din hest jævnligt i stævner, vil et Equiline underlag være super flot at have på. De fremstår yderst præsentable og fås i flere flotte farver. Det kviltede design er moderne og den unikke pasform gør, at det sidder godt fast under spring og dressur.