Få dig en ny hobby med Lego minifigures

Er du stor fan af de forskellige Lego serier, og altid godt har kunnet tænke dig at være en del af de eventyr og rejser som de kommer ud på? Så er det din heldige dag. Lige nu kan du nemlig finde et stort udvalg af Lego minifigures fra de kendte serier eller film. Det er figurer fra serier og film som, Star wars, Harry Potter, Ninjago, Batman og mange flere. Det derfor helt perfekt til dig som både har interesse i Lego, men også de populære fortællinger. Med disse figurer kan du udleve de rejser som de forskellige karakterer kommer ud og du kan selv bestemme, hvordan handlingen kommer til at foregå. Skynd dig derfor ind i det store udvalg af produkter og find dine næste Lego Minifigures .

Lego Minifigures – Stor popularitet

Lego minfigures blev så populære verdenen over at Lego i 2010 valgte at lave en serie som kun var med mimfigurer. Det endte så med at det blev til Lego minifigures eller Collectable minifigures som nogen også kalder dem. Efter figurene kom på markedet tilbage i maj 2010 så bliver der sendt en ny serie på markedet omkring hver 3-4 måned. Serierne består af omkring 15-16 forskellige figurer. Alle serierne har forskellige temaer, og bliver tit baseret på forskellige begivenheder. Det er dog ikke alle serier, som bliver udgivet i Danmark. Et eksempel på en serie er at der i 2012 blev lanceret en special lavet serie til OL. Tag derfor et kig i udvalget og find nogle Lego minifigures.

Findes over 200 forskellige Lego minifigures

Der er i alt udgivet lidt over 200 forskellige Lego minifigures. Der dog lavet en serie som er lidt speciel, nemlig serie 10. I serie 10 er der et begrænset antal af guldfigurer. Figuren er lavet ligesom alle andre Lego minifigures, men de sælges på ebay til omkring 1000 til 2000 USD. Det som er med til at gøre figurene specielle er i de fås i en pose, hvor du ikke kan se hvad du får, og så indgår de heller ikke i de normale Lego sæt som du kan købe. Da der findes over 200 forskellige finder du med sikkerhed nogle Lego minifigures som du finder interessant.