Få glade og motiverede medarbejdere

Efter en lang tid med Covid 19, hvor landet har været lukket ned og det sociale har været på et minimum, kan det være en god ide at forkæle dine medarbejdere en lille smule. Det har været svært for mange at komme tilbage, fuld tid, på arbejdspladsen, efter lang tid med hjemmearbejde. Nogen har måske endda mistet sit job, og kun lige fået jobbet tilbage. Hvis dette er tilfældet på din arbejdsplads, skal du kigge med her, for at få lidt inspiration til hvordan du kan gøre noget godt for dine kollegaer.

Få dine medarbejdere til at føle sig værdsat

Det kan være at motivationen eller dynamikken på arbejdspladsen ikke er helt hvad den har været. Her kan det være en god ide at værdsætte dine medarbejdere – dette kan give meget mere motivation på arbejdspladsen. Prøv at give dine kollegaer firmagaver. Dette vil gøre at de føler sig værdsatte, samt at de føler, at du tænker på dem.

Der skal ikke så meget til. Det kan også være at du skal fortælle dem én rosende ting om dagen eller du lader dem være med i de vigtige beslutninger der skal tages.

En dag i teambuildingens tegn

Du kan også arrangere en dag hvor i alle bliver rystet sammen, og kommer til at lære hinanden bedre at kende. Tag dine kollegaer med ud i en skov eller et andet sted i naturen, hvor I kan løse gåder eller tage på stjerneløb sammen. På den måde får i arbejdet sammen, og lære hinandens styrker og svagheder. Hvis du har svært ved at planlægge sådan en dag, kan man hyre en teambuilding coach, der kan guide jer gennem dagen.

Så tag dine kollegaer med under armen, og lær hinanden bedre at kende. Dette vil helt sikkert styrke motivationen og gøre dine medarbejdere gladere på arbejdspladsen.