Escape games kan gøre en fed fest endnu bedre

Under en pandemi er der ikke så meget, der lægger op til, at flere mennesker samles på beskeden plads. Men kan alle i din vennegruppe vise et coronapas, var det en idé at skrive jer på lidt spænding i weekenden ved at lægge vejen forbi et escape room. Du har sikkert hørt om dem, og hvis du ikke har, siger navnet lidt det hele: I låses inde i et rum, hvor I skal løse nogle gåder for at finde ud igen.

Vælg det rette tema og den rette sværhedsgrad

Et escape room (eller escape games, som det hedder mere bredt) har typisk et tema. Temaet kunne fx være mordmysterie, et detektivtema med overtoner af film noir – eller noget andet. Uanset tema skal du og dine venner bruge de små grå til at finde vejen ud inden for tidsfristen. Og hvor svært det konkret bliver at løse gåderne i tide, afhænger af den sværhedsgrad, I har valgt, så vælg rigtigt her.

Få et mobilt escape room stillet an ude hos dig

Danmarks større byer – og hovedstaden specifikt – byder selvfølgelig på flest escape games, men du kan faktisk også finde mobile escape rooms. Er du og dine venner eller medarbejdere geografisk udfordrede, kan I altså stadig opleve en fed aften i et escape room, uden at det kræver kørsel til den anden ende af landet. Hvis bare I har (eller kan leje) lokalerne til spillet, får I alt ift. rekvisitter leveret.

Tjek forskellige temaer inden for escape games

Overvej derfor at splejse om et escape room til en fest, til et firmaevent eller til noget tredje. Prøv at se forskellige tilbud inden for escape game-temaer. Så er du sikker på, at du ender med at lægge dig fast på et escape room, der falder i din og dine venners smag. Find dine muligheder online i dag.