Englekort og visdomskort

Englekort og visdomskort er virkelig blevet populære på det seneste på trods af, at de faktisk er meget gamle. De kan nemlig hjælpe med ens personlige udvikling. På hvert kort er der et billede og en lille tekst. Disse to ting kan hjælpe med at guide dig på forskellige måder. Der findes desuden også en guidebook, som kan uddybe billederne og teksten på kortene. Ofte kan det dog være nok bare at se billedet og læse den korte tekst.

 

Hvad er forskellen på englekort og visdomskort

Englekort og Visdomskort er på mange måder den samme ting. Visdomskort er mere en overordnet betegnelse, hvor englekort hører under. Begge kort kan give en mere visdom i ens dagligdag, men englekort vil altid hænge sammen med specifikt engle.

Der findes rigtig mange forskellige slags engle- og visdomskort. Det er vigtigt, at man finder dem, som passer bedst til en selv. Kortene skal nemlig kunne snakke med dit indre selv.

Som nævnt er der på hvert kort et billede og så ofte en lille tekst. Det er især populært ved englekort. Andre slags visdomskort er nogle gange kun et billede. Her er det så, at man bruger guidebogen til at finde ud af hvad billedet betyder for lige netop dig og din situation.

 

Englekort og visdomskort kan være med til at give dig en roligere hverdag

Englekort og visdomskort skal ikke bruges på en specifik måde. Det er op til den enkle at finde ud af, hvad der vil hjælpe dem mest.

Det kan tit være populært at starte dagen ud med at trække et kort. Det kan give en ro i maven at få en idé om hvad dagen vil bringe eller hvad man selv skal fokusere på. Andre vælger dog bare at trække flere kort på en gang, når de føler de har brug for lidt vejledning.

Man skal ikke være bange for at forstå kortet forkert. Ens intuition vil nemlig være med til at aflæse kortet lige præcis, som det skal aflæses.

Når man bruger sine englekort og visdomskort er det vigtigt, man kan slappe helt af. Det nytter ikke noget, at man er stresset og skal nå noget andet. Det er nemlig vigtigt, at man kan fordybe sig helt i det. Uden fordybning vil man nemlig ikke kunne opnå den indre ro, man søger. Fordybelse giver også mulighed for god kontakt til ens indre.