En nemmere hverdag – gør brug af to-do-lister!

En stressende hverdag er noget, som mange kan relatere til. Det kan være virkelig frustrerende, hvis man ikke føler, at man har struktur eller overskud i sin hverdag, fordi man simpelthen bare har så mange ting, man skal.

Du kan dog gøre denne travle hverdag mere struktureret på flere måder. En af dem er at begynde på to-do-lister. Selvom det måske lyder skørt, kan det faktisk være med til at give dig langt mere overblik over de ting, du skal nå. På denne liste kan du for eksempel skrive, hvis du skal have bestilt batterier online på batteri-butik.dk, eller hvis du skal huske at have handlet noget i supermarkedet.

Et større overblik

Hvis du vælger at prøve disse to-do-lister af, er der flere forskellige ting, der kan være værd at overveje. For det første er disse lister gode til dig, som ikke føler, at du har et særligt stort overblik i din hverdag.

På listerne skriver du alle de ting, som skal ordnes i løbet af din dag, eller uge, alt efter hvilke lister du vil lave. På den måde har du pludselig et komplet overblik over, hvad du skal nå. Du glemmer heller ikke ubevidst ting, som der har brug for at blive ordnet – de står nemlig på sedlen.

En følelse af succes, når alt er krydset af

Når du laver disse lister, kan du, når du er færdig med et punkt, krydse det af. På den måde kan du se, at det punkt er ordnet, og derefter gå videre til næste. På den måde kan du stile og roligt krydse de enkelte punkter af, indtil du er helt færdig med listen.

Det vil give dig en form for succesfølelse, når du kan se den færdige liste, og samtidig se alle de ting, som du har nået at få gjort.