En 10 fod container findes hos DC-Supply

Ved valget af container, uanset om det er til ophold, opbevaring eller noget andet, bør du kontakte en virksomhed, der har stor erfaring. DC-Supply har en bred viden, når det kommer til containere. Du finder derfor også alt fra en 10 fod container til en container til ophold.

Få en ISO-certificeret 10 fod container hos DC-Supply

Har du brug for en container til opbevaring, køling eller offshore, så er en 10 fod container det rette valg. DC-Supply har en 10 fod container i reefer udgave. Det er det rette valg for dig, der skal have transporteret eller opbevaret temperaturfølsomme varer som bl.a. fødevarer. Derudover er en 10 fod container også et ideelt valg til arrangementer og festivaler, hvor der skal serveres mad eller andet køligt. Det er helt sikkert også nødvendigt at have ved storkøkkener og dagligvarebutikker. Du kan være helt sikker på, at en 10 fod container er både ISO-certificeret og CSC-godkendt. Du er altid sikret, at de er robuste og pålidelige, uanset om de skal stå stille eller bruges til transport. Det gør, at en 10 fod container kan anvendes i utroligt mange år. Da den er designet til at klare lidt af hvert, er en 10 fod container også ideel til offshore, da de kan klare de barske forhold på havet. Du kan vælge at købe eller leje en container, alt efter hvor lang tid du skal bruge de.

Der er et godt indeklima i en container til ophold

DC-Supply kan også tilbyde andre typer containere, der kan anvendes til ophold. Det kan bl.a. være, hvis der skal bygges om. De har container til ophold, der er helt ideel til både permanente og midlertidige løsninger. En container til ophold sikrer dig de bedste forhold, og du vil få de bedste skræddersyede løsninger. Det betyder bl.a., at du vil få alt det nødvendige, der skal være i hjem og overnatningssteder og kan bestille mere til. En container til ophold vil derfor være meget mere end en opholdsstue. Der er selvfølgelig forskel på, om det er til overnatning eller blot et sted, hvor medarbejderne kan få en kop kaffe og slappe af. Der er selvfølgelig tænkt på indeklimaet, så en container til ophold, vil være god og rar at befinde sig i, uanset om det er til korte pauser eller overnatning. En container til ophold vil være en rigtig god løsning til bl.a. byggepladser, der er langt væk fra medarbejdernes hjem. Det er dermed et sted, de i en kort periode kan føle sig hjemme. DC-Supply kan hjælpe med de helt rigtige containere til ophold for både private og erhverv.