Drømmer du om at få en piercing

Har du en lille drøm i maven om at få en piercing? Har du siddet i timevis på sociale medier og beundret andre menneskers piercinger i både mave, næse og øre m.m.? Så er det måske på tide, at du lader din drøm blive virkelig. I dag er der nemlig et hav af forskellige steder, hvor du kan få lavet din næste piercing. Det behøver ikke at være nogen svær eller skræmmende oplevelse. I stedet kan det blive en åbning til helt nye måder at eksperimentere med dit look og udseende. Det kan du læse mere om i denne guide.

Næsepiercinger og øreringe

Når snakken falder på piercinger, tænker mange nok automatisk på næsepiercinger og øreringe. Det er der da også en god grund til, for det er nok her, mange vælger at lade sig pierce for første gang. Heldigvis kan du nemt finde masser af smukke piercinger og øreringe, som kan blive dine med et par klik med musen. I dag kan du nemlig købe næsepiercing online, så du har noget flot at have på. Du kan med fordel købe et par stykker, så du har noget at skifte ud med.

Pas godt på dine piercinger

Det er vigtigt at passe godt på dine piercinger, når du først har fået dem lavet. Ellers kan der nemlig opstå ærgerlige situationer, hvor der måske opstår betændelse eller andre gener omkring hullerne. De fleste steder vil du modtage en flaske med rens, som kan bruges til at smøre omkring piercingen det første stykke tid. Derudover skal du huske på, at du altid skal have vasket fingre, inden du rører ved piercingen – især kort efter du har fået den. Husk også på, at du ikke må tage piercingen ud under helingsprocessen, for det ville for eksempel være rigtig ærgerligt, hvis hullet voksede sammen igen.