Drinks til enhver lejlighed

Det sker næsten aldrig. At du kommer hjem til nogen og IKKE bliver tilbudt noget at drikke. Ganen skal jo smøres, så snakken kan holdes i gang i flere timer. I Danmark får mange også en lille en ved bestemte lejligheder. For eksempel får vi nisseøl til jul, til påske får vi snaps, og om sommeren nyder vi friske kolde drinks. Der findes næsten altid en bestemt drikke til en bestemt lejlighed, men måske der egentlig også findes drikke, som kan nydes til enhver lejlighed.

Gin drinks kan man lave på mange forskellige måder, og giver derfor én slags alkohol mulighed for at passe til enhver lejlighed.

Find din egen yndlings gin

Som sagt passer cocktails med gin til enhver tid, så du kan både nyde en gin drink med dine veninder, ved poolen, til familiekomsammen, til brætspilsaftenen osv. Du kan prøve at eksperimentere med hvilken slags gin cocktail, du bedst kan lide, men faktisk kan smagen af drinksene afhænge af hvilken slags gin, du bruger. Gin findes nemlig i mange afskygninger, da de kan fremstilles på forskellige metoder, og man kan tilsætte smag i selv ginalkoholen. Nogle ginner er for eksempel tilsat smag af citrus, rosmarin, enebær, mynte og andre smagsnoter.

Så det er bare ud og smage på forskellige ginner, så du kan finde den, der skal i dine drinks.

Hvis du vil pifte dine gin drinks op

Vi kender den klassiske metode, når vi blander vores drinks til en fest. Op med ingredienserne i et glas, og så er der serveret, men måske du har lyst til at pifte dine skills op med nogle mixer redskaber. Med et målebæger kan du få de præcise mængder i din drink, og nogle gin drinks anbefales at blive lavet med en shaker, og med sådan en kan du rigtig prøve at lege bartender for en aften.