Dette kan du lave i smilets by

Der er intet bedre end en tur til smilets by på en sommerdag. Heldigvis er der utallige af ting, som man kan lave, når man besøger Aarhus, og der vil helt klart være noget for enhver smag. Aarhus er en genial by til en rigtig hygge dag med familien eller vennerne. Hvis du vil læse lidt om, hvad man kan lave i Aarhus, så læs med her.

Tag på shopping tur

En ting som er oplagt i Aarhus er en shopping tur, hvor I kan udforske alle de mange forskellige butikker, som gågaden har at byde på. Der findes et hav af forskellige butikker, og der vil helt klart være noget til lige din smag. Selvom du måske ikke skal købe noget, så er det klart en tur værd at gå ned igennem gågaden og mærke den hyggelige stemning fra menneskerne og butikkerne. Efter en shopping tur, så er der rig mulighed for at få lidt godt ned i maven, på en af de mange lækre restauranter.

ARoS

Hvis du ikke er så meget til den helt store shopping tur, så har du mulighed for at tage på kunstmuseet ARoS, som også befinder sig i Aarhus. I ARoS har du mulighed for at opleve 10 etager med forskellige kunstudstillinger, og du kan nemt få en hel dag til at gå der. Gå på oplevelse i kunstens verden sammen med en du holder af, eller selv. På toppen af ARoS har du mulighed for at opleve den store regnbue, hvor du har udsigt over hele Aarhus.

Den gamle by

Er du ikke til kunst eller shopping, så er en tur i Den Gamle By måske noget for dig. Her kan du gå rundt og opleve hverdagen, som den så ud i gamle dage. Der er rig mulighed for en hyggedag med familien, hvis du tager til Aarhus.