Det skal du bruge til din overlevelsestur i naturen

Er du et vaskeægte naturmenneske, og kunne du godt tænke dig at udforske nogle helt nye sider af dig selv? Så kan du med fordel arrangere en overlevelsesnatur i naturen. Til sådan en tur er der nogle helt bestemte ting, du ikke kan undvære. I denne guide kan du læse om et par af de ting, du ikke må glemme at pakke med, så du kan få en succesfuld oplevelse.

Outdoor tøj – du kan finde et stort udvalg i en outdoor butik

Du kan sagtens tage af sted i almindeligt tøj, men det går ikke særlig godt i spænd med en overlevelsestur. I stedet kan det anbefales at medbringe outdoor tøj, der er slidstærkt, vand- og vindtæt og varmt. Du kan med fordel gå på opdagelse i en online outdoor butik, hvis du skal finde det rette tøj til din overlevelsestur i det fri.

Et telt

Du kommer ikke udenom at medbringe et telt af høj kvalitet, når du skal overnatte i naturen. Det gør hele oplevelsen meget bedre, når du har et telt, du kan sove i. Dermed er du fri for myg, fluer og andre forstyrrende faktorer, når du skal sove i naturen.

Teltet behøves ikke være særlig stort, hvis det blot er dig, der skal sove i det. Du skal huske på, at jo mindre et telt du vælger, desto nemmere er det at bære rundt på.

Madlavningsgrej

Skal din overlevelsestur vare flere dage, så får du brug for at lave mad på din tur. Det kan det rette madlavningsgrej hjælpe dig med. For eksempel kan du købe et trangia-sæt, der får madlavning i naturen til at føles som om, at du laver mad derhjemme i dit eget køkken. Sættet indeholder alt det, du har brug for, når du skal lave mad under åben himmel.