Det kan du lave i Ålborg

Der er rigtig mange, der hvert år vælger at besøge Nordens Paris, Aalborg. Her er der nemlig noget at opleve for enhver, og det betyder, at både store som små her vil kunne lade sig underholde og betage. Det er noget, der gælder, hvad end man er til det pulserende storbyliv, det kulinariske, det kulturelle, det sociale, det historiske eller noget helt andet.

Uanset hvad, så er der dog 3 ting, du ikke bør gå glip af, når du besøger Aalborg. Læs mere om dem herunder.

Besøg Aalborgtårnet

For det første så bør du besøge Aalborgtårnet. Her er der tale om byens varetegn, og derfor bør du ikke gå glip af det. I toppen får du den mest fantastiske udsigt over hele byen, og derfor er det især et særsyn, når mørket begynder at falde på.

I Aalborgtårnet kan du også nyde den smukke udsigt til et godt måltid mad og på den måde forene det betagende med det smagsfulde.

Tag i Zoo

For det andet bør du tage et kig på Aalborg Zoologiske Have. Her er det nemlig muligt at nyde en stund. Dyrene lever i deres fredelige omgivelser, og dem kan alle lade sig underholde ved. Der er rig mulighed for at nyde et medbragt måltid mad i haven lige såvel, som du kan bestille en lækker menu i en af parkens restauranter.

I løbet af dagen finder der flere events sted, derfor bør du holde øje med programmet den dag, hvor du vælger at besøge haven.

Oplev Gaden

Sidst men ikke mindst bør du ikke gå glip ag Gaden, som Aalborgs festgade, Jomfru Ane Gade, lokalt kaldes. Her er der altid en livlig stemning, og kommer du i løbet af aftenen, kan du fornemme bylivet, og hvordan glæden og festen er en stor del af det at befinde sig i Aalborg.