Derfor skal du booke en skiferie til Cerna Hora

Går du og drømmer om at komme på skiferie? Er du af netop den på udkig efter det helt rette tilbud? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her har du nemlig mulighed for at læse meget mere om Cerna Hora, som ligger i Tjekkiet. Dette er en skiregion i Tjekkiet, som tilbyder en af landets bedste skidestinationer. Regionen ligger blot 30 km væk fra det anerkendte Spindleruv Mlyn, og befinder sig i den østlige del af bjergkæden. Med andre ord, er Cerna Hora altså det helt perfekte skisted for dig, der ønsker at prøve noget nyt og som ligeledes ikke ønsker at tage på en skiferie, der tømmer hele kontoen. Lyder det som noget for dig? Så kan du allerede i dag booke din næste skiferie til Cerna Hora.

Få masser af skiløb for pengene

Vælger du således at tage på skiferie til Cerna Hora, får du via dit lifkort, snescooter samt et godt skibusnetværk faktisk adgang til næsten 44 km pister. Derudover byder området også på Tjekkiets eneste 8-personers kabinelift, Tjekkiets længste nedfart på 2600 meter samt masser af langrend spor. Går du desuden op i, at dine skiferier ikke skal koste alt for meget, så er Cerna Hora ligeledes det helt rette valg for dig. Det er nemlig den skiregion i hele Tjekkiet, hvor du får allermest skiløb for pengene. Med det sagt, er hotellerne lidt dyrere sammenlignet med hotellerne i fx Spindleruv Mlyn.

Janske Lazne – oplevelser for hele familien

En af byerne i regionen er Janske Lazne, og denne by er kendt for spa. Hele året rundt valfarter folk således til denne berømte spaby. Den ligger i 700 meters højde, og du kommer hurtigt til toppen med Tjekkiets eneste kabinelift. Derudover kan du i denne hyggelige by også opleve kirker, forskellige restauranter, små købmænd og sågar enkelte diskoteker. Skal du til Afterski, kan du gøre dette lige for foden af kabineliften. Til børnene er der desuden en lang kælkebakke på intet mindre end 3,5 km. Her skal du have din kælk med op i kabineliften, hvorefter du kan tage turen ned på kælk. Det er en utroligt sjov oplevelse, som hele familien kan nyde sammen.