Dekorér hjemmet med plakater fra Paper Collective

Skal der ske noget nyt i dit hjem? Ønsker du at pynte væggene med noget flot og kunstnerisk? Så bør du tage et kig på udvalget af plakater fra Paper Collective.

Paper Collective er et designfirma med en stor samling af prints og plakater af designere og kunstnere, der alle er nøje udvalgte. Paper Collective tilbyder et stort udvalg af dekorative løsninger til hjemmet. Disse plakater er i allerhøjeste kvalitet samt FSC-mærket og certificeret af Svanemærket. Du går altså ikke helt galt i byen med disse, hvis du leder efter noget kunst i høj kvalitet. Derudover er flere af printsene fra Paper Collective Limited Editions, hvilket vil sige, at du kan have en meget unik plakat hængende derhjemme. Plakaterne henvender sig til den moderne forbruger i hele verden, og derfor er der med garanti lige den plakat, som du leder efter.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af plakater fra Paper Collective.

Støt en god sag med Paper Collective

De tre vigtigste principper hos brandet er social ansvarlighed, bæredygtighed og stærke kreative partnerskaber, hvilket alt sammen kommer til udtryk i de fine produkter. Derudover er hvert produkt fra Paper Collective tilknyttet en god sag et sted i verden. For hvert print der sælges, doneres 10% til en god sag valgt af kunstneren af de enkelte prints. Du kan altså med god samvittighed pryde dit hjem med disse plakater.

Udvalget spænder sig bredt, og netop derfor er der noget for enhver smag. Du finder både flotte blomster mønstre men også noget mere abstrakt. Uanset om du er til mange farver eller mere er til det simple og neutrale, så kan du med garanti finde en plakat, som du synes om. Du kan med stor fordel vælge nogle forskellige plakater og skabe din egen billedvæg. Dette er utrolig populært, da man har mulighed for at udfolde sin kreative side på en helt anden måde. Her kan du vælge noget, som har stor betydning for dig, eller bare kreere noget smukt, som du bliver glad af. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser.