Dansk virksomhed har gjort IT hjælp til private normalt

Det er udbredt i danske virksomheder, at de har enten har deres egen eller har en ekstern IT-supporter tilknyttet til virksomheden, som kan yde IT hjælp til de ansatte.

Men IT hjælp til private er fortsat langt fra ligeså  udbredt som til det er til virksomheder, selvom rigtig mange private danskere dagligt har udfordringer med at få tingene til at virke på deres computer, det samme gør sig gældende for andet IT i hjemmet.

Og det er ikke længere udelukkende computer hjælp, der er behov for. For danskere har efterhånden både en computer, smartphone, TV og andet IT-udstyr, som alt sammen skal kunne snakke sammen. Og det kan være en jungle at få det til at virke.

Heldigvis  er der et alternativ til IT i private hjem, hvis den private dansker ikke ønsker at bruge unødigt tid eller trække på venner og familie, når de har et problem med deres computer. De kan nemlig ringe til den danske IT-virksomhed Duka.

Dansk virksomhed yder dagligt IT hjælp til tæt på 1.000 danskere

Den danske virksomhed, Duka, med hovedsæde i Hinnerup har i over 10 år ydet PC hjælp og meget andet rådgivning til private danskere. Faktisk får de tæt på 1.000 henvendelser om dagen fra danskere, som har brug for IT hjælp. Det er alt fra at skulle installere printer, bestille en togbillet eller flyrejse til at bruge et slægtsforskningsprogram eller installere antivirus på PC’en.

Duka startede med at tilbyde IT hjælp, da NemID blev udrullet, og de så et behov for netop dette blandt danskere som ville blive tabt i den digitale omstilling.

De har igennem årene været meget opmærksomme på om behovet for computer hjælp er blevet mindre, men det er det faktisk ikke. I stedet oplever de at, at behovet ændrer sig. I takt med at deres kunder er blevet bedre og bedre til at benytte sig af deres computer og måske er gået fra kun at have en computer til nu også at have en smartphone, en tablet og et smartwatch, har Duka skullet udvide sin bredde i IT hjælp til også indbefatte IT hjælp til disse typer af elektronik.

Blot et opkald væk fra alsidig PC hjælp

Dukas koncept er egentlig ret simpelt. Du har et aktivt abonnement hos dem, som giver dig adgang til frit at ringe og få computer hjælp, eller hjælp til andet IT. Dukas IT-eksperter kan med fjernstyringsprogrammer, masser af erfaring og stort gåpåmod løse stort set alle former for problemer, du kan have med din computer eller andet elektronik.