Dan Egtved har frostfri vandsystemer til heste

Ved en hestestald er det utroligt vigtigt at have det rette udstyr, der giver hestene mulighed for at have det godt. Hos Dan Egtved har de forskellige løsninger til stalden, både indendørs og udendørs. Det gælder bl.a. frostfri vandsystemer til heste og slowfeedere til heste. Dette er dog langtfra det eneste, du finder på deres side.

Få frostfri vandsystemer til heste hos Dan Egtved

I stalden er det vigtigt, at hestene har mulighed for at drikke vand, uanset temperatur. Derfor er det også en god ide, at du investerer i frostfri vandsystemer til heste, så du er helt sikker på, at der er vand til dem. Dan Egtved har et bredt udvalg af forskellige typer frostfri vandsystemer til heste, så du har rig mulighed for at finde netop den, der bedst passer til dine behov. Du kan f.eks. finde et elektrisk frostfri vandsystem, men kan selvfølgelig også få vandsystemer, der fungerer uden strøm. I deres udvalg af frostfri vandsystemer til heste, er det også muligt at finde et med temperaturføler. Den har et indbygget varmelegeme, der automatisk slår til, hvis temperaturen på vandet kommer under det indstillede antal grader. Dermed bliver vandet hverken for varmt eller for koldt. Foruden hele frostfri vandsystemer til heste, findes der også en masse reservedele på siden. Tag ind forbi www.dan-egtved.dk, hvis du har brug for god og pålidelig frostfri vandsystemer til heste.

En slowfeeder til heste fås med låsbare gitre

For at sikre at hesten står i den rette stilling, når den spiser, vil det være nødvendigt med en slowfeeder til heste. Dan Egtved kender deres fag utroligt godt og har derfor også et udvalg af produkter i høj kvalitet. En slowfeeder til heste kan fås i flere forskellige varianter, men en variant med gitter gør, at hesten ikke tager for store portioner hø op ad gangen, og dermed spiser langsommere. Så en slowfeeder til heste er med til at mindske spild og rengøring. Et gitter er utroligt let at åbne og lukke, så du let kan fylde det med hø. Der er visse modeller, hvor den kan låses fast, så hesten ikke hiver dem op. Slowfeeder til heste fås i galvaniseret metal, der er let at rengøre. Uanset om du har brug for en slowfeeder til heste indendørs eller udendørs, kan du være sikker på at finde den, der bedst matcher dine behov hos www.dan-egtved.dk.

Dan Egtved er en pålidelig forhandler af inventar til forskellige stalde, og de har ikke blot god kundeservice, men også hurtig levering.