Brug for hjælp til at tabe dig? Kombinér diæt og kosttilskud

Den bedste måde at tabe vægt på er at lægge kosten om, så at du både indtager sundere og færre kalorier end hidtil, og at du får en mere aktiv livsstil. Dårlige måder at tabt vægten på tæller at sulte sig selv eller at få en fedtsugning, når samme mål kunne være nået med træning. Vælger du at gå den sunde vej, kan du gøre det lidt lettere at tabe vægt ved også at indtage visse simple kosttilskud.

Få øget forbrænding eller lavere appetit

Nu er det ikke sådan, at et vægttab kosttilskud alene nogensinde ville kunne gøre dig slank. Men de kan hjælpe dig under dit vægttab på en række fronter, alt efter hvilket kosttilskud vi snakker om. Fx findes der kosttilskud, der øger kroppens naturlige forbrænding, så flere kalorier bliver forbrændt – i stedet for at de får lov at sætte sig som fedt på kroppen. Og andre tilskud er appetitnedsættende.

Skal du vælge et tang-baseret vægttab kosttilskud?

Et konkret eksempel på kosttilskud til vægttab eller vægtkontrol kunne være visse tang-baserede produkter, da noget tang har vist sig at kunne reducere fedtoptagelse. Denne egenskab gør, at tang af og til bliver valgt som ingrediens i kosttilskud sammen med fx krom, der bidrager til at sikre en normal omsætning af fedt og kulhydrater. Men kosttilskud kan nu også bestå af andre ingredienser.

Find et sundt og vegansk kosttilskud

Grønne kaffebønner ser du også af og til i produkter til vægttab, der blandet op med fx glucomannan giver et kosttilskud, der indgår fint som del af en energireducerende kost. Uanset om du er på udkig efter sådan et produkt eller noget helt andet, så bør du vide, at det aldrig er svært at finde veganske, gluten- eller laktosefrie kosttilskud. Så du skal ikke til at veje din etik eller sundhed op mod slankhed.