Brug en træningselastik til at komme i form

Leder du efter noget udstyr, som du kan bruge til at komme i form? Skal det udstyr være let at have med sig og kunne bruges derhjemme? Så bør du prøve at træne med en træningselastik.

En træningselastik er en god og effektiv form for hjemmetræning. Den er også god at have til en aktiv pause i forbindelse med en arbejdsdag, hvis du eksempelvis har stillesiddende arbejde. En træningselastik giver en masse muligheder for øvelser, er billig og let at have med sig. Den egner sig godt til opvarmning, til genoptræning af en bestemt muskelgruppe eller bare til at øge sin muskelmasse. Du kan både tone og opstramme hele din krop med en træningselastik. Undersøgelser viser, at du ikke behøver mere end to minutters træning om dagen, hvis du bruger en træningselastik. På to minutter kan du forebygge problemer med nakke, skuldre og ryg, hvor langt de fleste skader sidder. Du skal naturligvis bruge mere end to minutter, hvis du ønsker at se store resultater. Med en træningselastik har du mulighed for at træne alle muskelgrupper, så det er bare med at komme i gang!

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her din næste træningselastik.

Sådan finder du den perfekte træningselastik

Hvis du skal ud og vælge en træningselastik for første gang, bør du vælge en flad elastik, der har en minimumslængde på 2,5-3 meter. Med sådan en elastik kan du nemlig selv regulere elastikkens længde efter ønske, således passer den til den øvelse, du ønsker at lave. Derudover er det vigtigt at huske, at farverne på elastikkerne ikke er for pynt. Disse betyder nemlig typisk, hvor meget modstand elastikken yder. Derfor er det vigtigt, at du får valgt en træningselastik i den rette farve, så du hverken får for meget eller for lidt modstand i dine øvelser. Du finder både smalle, bredde, korte og lange elastikker, som du kan bruge til kroppen, hvor du desuden kan få træningselastikker til fingrene også. Der er altså ingen dårlige undskyldninger for ikke at komme i gang med denne træningsform. Gør noget godt for dig selv med træningselastikker.