Boost din sundhed med anarktis krill

Ønsker du at booste din sundhed? Så kan du nemt og gøre det med kosttilskud med antarktis krill. Antarktis krill indeholder nemlig vigtige næringsstoffer, som alle sammen er rigtig gode for din overordnede sundhed. Det skyldes blandt andet, at det har et højt indhold af omega-3 fedtsyrer fra krillolie. Derudover får du med dette kosttilskud også et stort indhold af calcium, vitamin D og vitamin B1. Med andre ord: er du på udkig efter et kosttilskud, der kan booste din generelle sundhed? Så er det antarktis krill, du skal have fat i. Lige her har du mulighed for at læse meget mere om det fantastiske kosttilskud, men du kan ligeledes finde antarktis krill online allerede i dag.

 

Hvor stammer antarktis krill olien fra?

Olien fra anarktis krill udvindes fra den lille type krill, der stammer fra det uberørte Antarktis. Krill er desuden et af de første led i fødekæden. De lever nemlig kun af mikroorganismer og plankton fra det iskolde arktiske hav, og det er en yderst afgørende rolle for krillolien. De værdifulde omega-3 fedtsyrer i krillolie betragtes nemlig af netop den grund som værende af særligt høj kvalitet og renhed, idet krillen ikke har indtaget andet end mikroorganismer og plankton. Med andre ord: du kan trygt anvende krillolie som kosttilskud – og helt uden at frygte for skadelige tilsætningsstoffer.

 

Hvad bruges antarktis krill til?

Ved du dog slet ikke, hvad en krill er? Så har du nu mulighed for at blive klogere. En krill er nemlig et rejelignende krebsdyr, der lever i store stimer. Faktisk kan de nå en tæthed på helt op til 10.000-30.000 individer pr.m3. Og opgør man det i masse, er den antarktiske krill faktisk det mest succesfulde dyr på hele planeten. Og udover, at antarktis krill bliver brugt til at lave kosttilskyd, så sælges de i Japan faktisk også som en delikatesse. Desuden finder du dem også i dyrefoder og fiskemadding. Ønsker du dog at indtage antarktis krill som kosttilskud? Så skal du blot følge linket øverst i artiklen. Her vil du have mulighed for at netop at købe det fantastiske kosttilskud og booste din sundhed.