Boost din selvtillid med plus size selskabstøj fra Venus & Mars XL

Har du svært ved at finde smart og moderigtigt festtøj i store størrelser? Så er du bestemt ikke alene.

Ofte kommer selskabskjoler i store størrelser til at virke ret så uformelige grundet det mere løse snit, ligesom mønstrene ikke er nær så spændende som hos designerkjolerne. Der er dog absolut ingen grund til, at du ikke skal kunne føle dig sexet – blot fordi der er kommet lidt ekstra kilo på sidebenene.

Det handler blot om at finde de mærker, der giver dig masser af variation inden for de moderigtige designs, og som understreger alle dine bedste sider – hvad enten du er vild med, at tøjet sidder tæt ind til kroppen eller har en mere løstsiddende pasform.

Du kan passende tjekke plus size selskabstøjet hos Venus & Mars XL, og du kan her vælge festtøj i store størrelser til både mænd og kvinder.

Find festtøj i store størrelser – om du er dråbeformet eller har timeglasfigur

Venus & Mars XL har mere end 15 års erfaring med at klæde plus size mænd og kvinder på i lækkert festtøj i store størrelser, så her er du i sikre hænder.

Målsætningen har været at sammensætte et udvalg af såvel casual hverdagstøj som eksklusivt modetøj til alle aldersgrupper – og kropsformer, hvad enten du har en klassisk timeglasfigur eller er mere dråbeformet.

Størrelsesintervallet ved festtøj i store størrelser går fra 42 til 56 for dametøj og XL til 8 XL for herretøj.

Plus size selskabskjoler til alle anledninger

En af de større produktkategorier hos Venus & Mars XL er selvskabstøj til damer, og kjoleudvalget spænder fra de traditionelle festkjoler til de små, smarte cocktailkjoler. De kommer fra kendte mærker som Godske, Tia samt Marina Rinaldi, Sophia Curvy og Frank Lyman.

Så her har du alle chancer for at finde selskabskjoler i store størrelser med alle de fantastiske designs, du så ofte har manglet hos alle andre butikker.

Med festtøj i store størrelser fra Venus & Mars XL kan du kort og godt klæde dig på til enhver festlig begivenhed, herunder bryllupper og runde fødselsdage, men også til arbejdsmøder og de lade søndage i sofaen, da der selvfølgelig er meget andet end kjoler i udvalget.

Shop online eller i den fysiske butik

Du har flere muligheder for at shoppe selskabstøj til damer og festtøj i store størrelser fra Venus & Mars XL. Den nemmeste vej er at shoppe online, men du kan også vælge at besøge den fysiske butik.