Blæk til HP inkjet printer – Hvilken slags anvender du?

På markedet findes 2 slags blæk til HP inkjet printer; der er det originale HP blæk produceret af printervirksomheden Hewlett Packard selv, og der er det kompatible blæk til HP produceret af tredjepartsproducenter uafhængige af HP. Af mange forbrugere betegnes sidstnævnte type af blæk også som uoriginalt blæk.

Hvilken slags blæk til din HP inkjet printer anvender du? Og anskaffer du helt bevidst én bestemt slags blæk, når din printer indikerer, at én eller flere printerpatroner kræver en udskiftning?

Mange forbrugere, når de bliver mødt af et printerdisplay, som fortæller, at blækniveauet i én eller flere patroner er lavt, træffer det åbenlyse valg, og køber originalt HP blæk.

Årsagerne hertil kan være mange.

I butikken, hvor man har købt sin printer, kan man måske være blevet rådet til kun at anvende originale patroner i sin printer, hvorfor man ikke tør handle anderledes i frygt for at komme til at ødelægge sin printer.

(At kompatibelt blæk skulle kunne ødelægge en printer, er dog en skrøne, og oftest er det blot en gængs sælger-besked man får, så butikken kan fastholde én som køber af dyre, originale patroner.)

Tilfældet kan også være, at man er bekendt med, at der også findes kompatibelt blæk som alternativ til det originale, men man er ikke interesseret i at prøve kræfter med den førstnævnte slags, da de originale HP printerpatroner bare fungerer og leverer en upåklagelig udskriftskvalitet hver gang.

Der findes også en forbrugergruppe, som reelt ikke ved, at der findes et alternativ til dyre, originale HP blækpatroner, hvorfor de kun køber de originale patroner til trods for, at de må punge stort ud, hver gang der skal handles nyt blæk.

Hvis dit valg af blæk til din HP inkjet printer altid falder på de originale blækpatroner af den årsag, at du ikke tør at prøve andet eller, at du kun er bekendt med denne slags, så er tiden inde til at blive en smule klogere på det alletiders, kompatible blæk-alternativ; de kan bringe store økonomiske fordele med sig, dine print forbliver af tilfredsstillende karakter, og nej.. de kan ikke ødelægge din printer.

Vælg kompatibelt blæk til HP inkjet printer og spar penge

Har du ikke tidligere anvendt kompatibelt blæk til HP inkjet printer, så lad denne læsning være et tegn til, at tiden er inde til at prøve det!

Foruden at kompatibelt blæk til HP typisk er væsentligt billigere end tilsvarende originale HP blæk, så er de kompatible patronhylstre også fyldt med betydeligt mere blæk.

Med andre ord kan du med kompatibelt blæk udskrive mange flere sider til billigere penge – et rent win-win fra et forbrugerperspektiv.

Køb kompatibelt blæk til HP inkjet printer på Pixojet.dk | 100% tilfredshedsgaranti

Et sted, du trygt kan købe kompatibelt blæk til HP inkjet printer, er hos den anerkendte danske webshop Pixojet.dk, som har hele 40 års erfaring med indkøb og salg af kompatible forbrugsstoffer til printere.

Pixojet er én af landets førende leverandører af kompatible forbrugsstoffer til inkjet printere såvel som laserprintere, og her kan du handle både i privat- og erhvervsøjemed.

Pixojet tilbyder ét af landets største udvalg, og med sin prisgaranti på samtlige kompatible forbrugsstoffer til inkjet printere såvel som laserprintere, garanteres du markedets laveste priser hos den pågældende online forhandler.

Alle Pixojets kompatible patroner (og tonerkassetter) får du desuden hele 5 år reklamationsret på, og skulle du mod forventning ikke finde udskriftskvaliteten tilfredsstillende, kan du få dine penge igen
– du har altså intet at tabe, når du handler kompatibelt blæk til HP inkjet printer på Pixojet.dk; tværtimod kan du reducere dine printomkostninger markant.