Bio fryseposer fra BIOBAG ZENZO er et godt alternativ til fryseposer i plast

Lad BIOBAG ZENZO hjælpe dig med at hjælpe naturen. BIOBAG ZENZO er nemlig leverandør af kvalitetsprodukter inden for affaldssortering- og håndtering. Dette datterselskab til BIOBAG International forhandler certificerede bioplast-produkter til alt mellem institutioner, landbrugsdrivende og detailhandlen — altså til dig, der mangler smartere alternativer til at håndtere dit organiske affald.

Bio fryseposer med et velkendt og praktisk design

Bio fryseposer er et eksempel på et af de mange produkter, som BIOBAG ZENZO har udviklet med deres banebrydende bioplastmateriale. Bio fryseposer er lavet af Mater-Bi, der er navnet på netop dette bioplastmateriale, der blandt andet består af majs. Dette betyder, at bio fryseposer fra BIOBAG ZENZO nedbrydes fuldkommen, når de kasseres med dit madaffald efter endt brug. Hos BIOBAG ZENZO fås bio fryseposer i flere forskellige størrelser, sådan at du kan fryse forskellige mængder mad ned uden problemer. Ligesom konventionelle plast fryseposer, har bio fryseposer et smart skrivefelt, hvor på man nemt kan notere, hvad der er i posen. Bio fryseposer er derfor ikke en uvant størrelse og bestemt ikke et indkøb, der kræver nogen form for forandring af køkkenvaner. Bio fryseposer er dog bare en lille del af det store produktkatalog, der benytter dette banebrydende bioplastmateriale. Du finder nemlig yderligere alt fra affaldssække til biofilm på www.zenzo.dk, sådan at alle kan få gavn af denne fantastiske opfindelse.

Gode løsninger fra en af de førende producenter af bioplast

Udvalget af banebrydende produkter fra BIOBAG ZENZO er derfor mange. Som en del af BIOBAG International, der er en af verdens førende producenter af bioplast, står BIOBAG ZENZO nemlig altid klar med en lang række bionedbrydelige plastprodukter henvendt til alt fra landbruget til den private forbruger. Udover de komposterbare plastprodukter tilbyder BIOBAG ZENZO også flere andre services inden for kategorien miljø og affaldssortering. BIOBAG ZENZO har nemlig også erfaring med fuldt eller delvist nedgravede affaldscontainere, ligesom at de også leverer fleksible og vedligeholdelsesfrie affaldshuse og containerskjulere. De mange års erfaring i branchen har betydet, at BIOBAG ZENZO og firmaets mange medarbejdere, gennem tiden har opbygget stærke samarbejder med kunder, leverandører og rådgivere, der alle har et personlige engagement for grønnere alternativer til konventionelle plastprodukter. Kreativitet og fleksibilitet er her blevet nøgleordene for et vellykket samarbejde, hvilket gælder, uanset om du er interesseret i BIOBAG ZENZO som erhvervsdrivende, landmand eller privatperson. Udvælgelsen af leverandører er en anden vigtig faktor, der altid baseres på dokumenterede kvalitetsprodukter, pålidelighed og produktudvikling. Både dig og dine behov er derfor altid godt taget hånd om hos BIOBAG ZENZO. Besøg www.zenzo.dk, hvis du vil vide mere om de mange produktkategorier, deres mange fordele samt finde kontaktoplysninger på en af de mange kompetente medarbejdere, der altid står klar til at hjælpe dig godt på vej.