Beskyttelseslister til båd, havn, kaj og mere

Alle skibe har behov for beskyttelse, uanset om det er last eller personer, der transporteres. Der er behov for beskyttelsesskinner for at sikre, at ingen kommer til skade, når skibet lægger til kaj. Beskyttelseslister er fremstillet af gummi og anvendes i alle maritime sektorer som f.eks. både, yachter og havne. Beskyttelseslister udgør en fremragende barriere, som absorberer al kinetisk energi fra en båd eller et fartøj, der nærmer sig kajen. Beskyttelsesstriber reducerer også vedligeholdelsesomkostningerne på dele af kajen, fordi de er blevet fjernet med tiden; der er ingen skade på nogen af de involverede parter (f.eks. skib og kaj). Disse beskyttelsesskinner af gummi kan bruges til køretøjer som f.eks. lastbiler og lagerrum. Beskyttelseslister anvendes også i byggebranchen, hvor store maskiner er i drift. Disse beskyttelseslister absorberer al kinetisk energi fra enhver påvirkning for at beskytte alt, hvad der er involveret (f.eks. køretøj og ladebygning eller lastbil). Beskyttelsesværn er nemme at installere, og der er ikke behov for vedligeholdelse af dem over tid. Gå derfor ind i udvalget og find fender beskyttelseslister hos Rubberproff. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Beskyttelseslister – Massere af muligheder

Beskyttelsesværn findes i forskellige former og størrelser, så det er vigtigt at sikre, at du vælger den rigtige størrelse til dine behov: enten 12 “x4”, 18 “x6” eller 24 “x8”. De kan modstå ekstreme vejrforhold som vind, sne og regn, hvilket gør dem velegnede til både indendørs og udendørs brug. Det gummi, der anvendes til fremstilling af disse beskyttelsesskinner, er for det meste fremstillet af genbrugsmaterialer, hvilket reducerer miljøpåvirkningen betydeligt. Beskyttelseslister anvendes også til produkter som f.eks. biler og lastbiler. Der kræves ingen vedligeholdelse af en beskyttelsesliste, fordi den arbejder for at absorbere al kinetisk energi fra enhver påvirkning, hvilket er med til at beskytte alt, hvad der er involveret (f.eks. køretøj og ladebane eller lastbil). Beskyttelseslister kan installeres meget hurtigt og nemt ved hjælp af fastgørelsessystemer, der ikke kræver skruer eller svejsning, hvilket gør dem til ekstremt hurtige installationsmuligheder for beskyttelseslister.

Beskyttelsesskjolde består af en tyk gummiliste med en aluminiumindsats i hver ende. Disse gummistrips er nemme at installere, og der er ikke behov for vedligeholdelse over tid, hvilket betyder, at de har en lavere