Bernafon shop går over alle forventninger

Bernafon shop har siden 1946 udviklet høreapparater, hvor deres målsætning er at gå udover kundens forventninger. Dette gør de ved at give ekstra værdi til deres forbrugere af høreapparater. Virksomheden er i dag i mere end 70 lande globalt. Høreapparatet er blevet udviklet gennem schweizisk ingeniørteknologi, som gør at mennesker med en nedsat hørelse ville kunne få en autentisk høreoplevelse. Bernafon shop vision er at forbrugerne skal kunne deltage i sociale arrangementer uden at være hæmmet af deres hørelse. Alt dette tilbyder bernafon shop, da man i dag kan tilbyde en yderst avanceret teknologi.

Hos bernafon shop finder du det du leder efter

Det er også blevet muligt at få et trådløst høreapparat. Alt det tilbehør, som du får med er nemlig udviklet til lige præcis dit bernafon høreapparat. Det er nemlig en investering når du kombinerer et bernafon høreapparat med det trådløse tilbehør. Du vil få markant mere livskvalitet, og pludselig deltage i de sociale arrangementer på en helt anden måde, og nyde mange flere oplevelser. Bernafon shop tilbyder blandt andet en bernafon sound-clip version, som hjælper den enkelte med tydeligere samtaler. Dette gælder også i telefonen, og er altså ikke blot ved samtaler i virkeligheden. Det der sker er at lyden bliver streamet direkte til dit høreapparat. Derefter vil din sound-clip streame lyden fra mobiltelefonen direkte til dit høreapparat. Soundgate er en anden form for trådløs mikrofon. Den skal bæres af din partner. Mikrofonen vil derefter fange stemmen fra din partner, og filtrere omgivelserne derfra. Denne form er rigtig god, hvis du vil have det optimale ud af for eksempel dit restaurant besøg. Den fungerer desuden også på lidt afstand, hvor den kan samle lyd helt op til 15 meters afstand.

Bernafon shop anbefaler vedligeholdelse

Hvis du vil have det mest mulige ud af dit høreapparat gennem en længere periode er det vigtigt du vedligeholder det. En ting, som altid ville være en stor hjælp er hvis du har batterierne forholdsvis tæt på dig, så du altid kan skifte dem mens du er afsted. Derudover er rengøring af dem også utrolig vigtigt, hvor du på bernafon shop kan finde mange produkter fra deres brede sortiment, som kan hjælpe dig på vej.