Altid plads til udvikling

I har måske kendt hinanden i årtier, eller det føles sådan. Du kan nævne en lang liste af ting, din partner kan lide og ikke kan lide, svagheder og styrker. Men noget vigtigt er, at I bliver ved med at være nysgerrige på hinanden. Det er en livslang læring at lære en person at kende. Der er altid noget nyt at lære. For som mennesker udvikler vi os hele livet. Gennem parterapi kan man få nogle nyttige fif til, hvordan man sammen kan blive ved, med at udvikle sig sammen i den rigtige retning.

Med ærlighed kommer man længst

Ærlighed er vejen frem i alle relationer. De personer der er mest åbne og ærlige overfor dig, er sikkert også de personer du har størst tillid til. Der går tillid og ærlighed hånd i hånd.

Kommunikation, kommunikation, kommunikation

Du kender sikkert ordsproget: uden mad og drikke, duer helten ikke. Så tænker du sikkert også, men hvad har det med kommunikation at gøre. Jo, som ordsproget siger og som alle kan mærke hvis man ikke får noget indenbords er, at så løber tanken hurtigt tom for energi. Det er lidt det samme med kommunikation. Er vi ikke åbne og ærlige over for hinanden, løber glædes-tanken også tør for energi. Den skal fyldes op på lige fod med, at vi skal have noget at spise, for at få ny energi. Glædes-tanken fyldes bl.a. op ved gode oplevelser og at være kommet ud på den andens side, af de udfordringer og irritationer, der kan opstå fx i et parforhold. Der er samarbejde en vigtig faktor og I vil opleve større forståelse for den anden, når ærlighed, positivitet og åbenhed er centrum i jeres forhold. I vil også komme til at opleve helt nye dimensioner af fællesskab og at tilliden mellem jer fortsat vil vokse, når vedvarende nysgerrighed bliver en af jeres fælles redskaber.