Alternative behandlinger til dig med smerter

Vil du gerne prøve nye metoder af, der kan hjælpe dig med at lette dine smerter? Der kan være mange årsager til, at du døjer med smerter – men du skal ikke gå rundt med det. Hvis du føler, at du har prøvet alverdens ting, som kan hjælpe dig mod smerterne i din krop, så kan du læse med her. I denne artikel har vi fokus på alternative behandlinger til dig, der døjer med smerter i kroppen.

Kranio-sakral terapi

Kranio-sakral terapi er en behandlingsform, der har meget fokus på dit nervesystem. Det er ofte i hovedet og rygsøjlen, hvor en kranio-sakral terapeut vil have sit fokus. Der kan nemlig samles en masse smerter i disse områder af din krop. En kranio-sakral terapeut vil forsøge at skabe mere balance i din krop, hvor han/hun vil fokusere på lindre dine smerter. Det er en rolig og behagelig behandling, så hvis du endnu ikke har prøvet denne behandlingsform, så kan du starte allerede i dag.

Fysioterapi i bassin

Hvis du er træt af at lave øvelser, som du har fået af din fysioterapeut, så kan du overveje fysioterapi i bassin. Det er en alternativ behandlingsmetode for dig, der døjer med smerter i kroppen. Det kan være gigt eller hvis du skal genoptræne dig selv efter en større operation. Det er meget smertelindende, fordi øvelserne foregår i vand. Du vil derfor ikke mærke på samme måde de øvelser, som du skal foretage dig. Undersøg mere om bassintræning fysioterapi på Google og se hvor du kan komme til.

Cupping massage

Du har sikkert set nogle videoer med folk, der har prøvet cupping massage? Hvis ikke, så kan cupping massage se relativt skræmmende ud. Det efterlader nemlig nogle store mærker på din krop, men det kan være meget smertelindende, hvis du døjer med smerter i ryggen. Cupping massage stammer oprindeligt fra Kina, og det er en massageform, der kan fjerne mange af dine smerter i rygpartiet. Du vil få placeret en masse kopper rundt omkring på din ryg, som vil suge sig fast til din hud.