Alt du skal vide om Køge

Køge er en by i Region Sjælland med ca. 40.000 indbyggere. Køge ligger ca. 35 km. syd for København og er en af de ældste byer i Danmark. Køge blev grundlagt i 1288 og er derfor en af de ældste byer i Danmark.

Historien

Køge har et rigt kultur- og handelsliv med mange spændende butikker, caféer og restauranter. Køge har også et rigt udvalg af kulturelle aktiviteter, museer og gallerier. Køge er en af Danmarks ældste byer og har en lang historie. Køge blev grundlagt i 1288 og har derfor en lang og spændende historie. Køge har været hovedstad i Danmark, og byen har også været hovedsæde for et af de største danske handelshuse. I dag er Køge en af de mest attraktive byer i Danmark at bo i. Køge har en unik beliggenhed i forhold til København, og byen har også mange spændende butikker, caféer og restauranter. Køge har også et rigt udvalg af kulturelle aktiviteter, museer og gallerier.

Tæt på det pulserende København

Køge har en unik beliggenhed i forhold til København, og byen har også mange spændende butikker, caféer og restauranter. Køge har også et rigt udvalg af kulturelle aktiviteter, museer og gallerier. Du får altid en god oplevelse, når du besøger Køge. Det er det bedste fra to verdener. Køge er en af de ældste byer i Danmark og har en lang historie. Til et moderne og pulserende København bare 35 minutter væk. Køge hører under region Sjælland, og byrådet er et flertal af Radikale Venstre, DF og Socialdemokraterne.

Hvad kan man opleve i Køge

Ønsker du at opleve noget i Køge, så kan jeg varmt anbefale et besøg i det smukke museum. Du kan også besøge den smukke bypark eller tage på café i byens mange hyggelige caféer. Hvis du vil vide mere om byen og dens mange muligheder og historie, så kan du se mere her.