Alafoss Lopi – det perfekte garn til dig

Er du vild med at slappe af med et hyggeligt strikkeprojekt? Leder du efter noget nyt garn til dit næste projekt? Så bør du tage et kig på udvalget af Alafoss Lopi.

Alafoss Lopi garn er til dig, der ønsker et strikke en solid og enkel uldtrøje eller et par lune futter. Dette garn kommer i en lang række farver, hvorfor du har rig mulighed for at strikke i din yndlingsfarve eller kombinere en masse farver. Alafoss Lopi garn er et hurtigt garn at strikke og egner sig perfekt til strik af en varm islandsk sweater og meget andet.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af garn fra Alafoss Lopi.

Alafoss Lopi er miljøvenligt garn

Dette lækre garn er udover at være let og nemt at bruge også miljøvenligt islandsk kvalitet, som er en tråd tykkere end end Lett Lopi garnet. Grundet den islandske kvalitet er det derfor også ekstra varmt, hvilket tilføjer et lækkert touch til din strik, og gør at du kan bruge det i selv de koldeste vejrforhold. Garnet er også det eneste fra Istex, som fås i tweed varianter, hvilket kan givet dit strik et helt unikt udtryk. Alafoss Lopi garn er også velegnet til filtning og valkning af strik. Du kan altså med stor fordel tage et kig blandt udvalget af dette lækre garn, som du kan bruge til lidt af hvert. Strik en lækker trøje til hele familien, som de kan få glæde af i meget lang tid.

Kun fantasien sætter grænser med Alafoss Lopi

Dette garn er det helt perfekte og det naturlige valg til en lækker striktrøje, som du kan bruge, når det bliver rigtig koldt. Garnet fra Alafoss Lopi er også utrolig slidstærkt. Af netop den grund kan du også lave interiør til dit hjem med dette garn. Brug det eksempelvis til at strikke flotte tæpper og pudebetræk, som man jo altid kan bruge eller give som gave. Du kan dog ligeledes finde en masse inspiration i de mange Alafoss Lopi garn opskrifter, hvis ikke du allerede har bestemt dig for dit næste strikkeprojekt.