Acana – kvalitetsfoder til din hund

Leder du efter noget foder, som din hund med garanti vil elske? Går du meget op i at din hund får alt den næring, som den skal have? Så bør du overveje at prøve foderet fra Acana.

Hundefoderet fra Acana adskiller sig fra de traditionelle multinationale foderproducenter, da de selv tilbereder maden i egne state of the art køkkener i Alberta. Dette giver muligheden for at lave biologisk korrekt mad i form af ægte WholePrey, ægte Singles og samtidig bruge det højeste indhold af friske ingredienser. Foderet fra Acana sælges af specialbutikker og dyrlæger verden over og er kendt for den ekstremt høje kvalitet af råvarer og pålidelighed.

Hvis dette lyder som noget for dig og din hund, så finder du her et stort udvalg af hundefoder fra Acana.

Acana hundefoder er rig på kød og protein

Hunde og katte har fra naturens side enormt stærke tænder og kæber, et kort fordøjelsessystem samt en fordøjelse lavet til at metabolisere proteiner og fedt fra kød. Derfor giver det mening, at din hunds foder bør indeholde en stor mængde kød. Acana foder indeholder op til 75% kød og over 90% af proteinerne er animalske, hvilket vil sige, at de kommer direkte fra dyr og ikke fra gluten- kartoffel- eller ærteproteinkoncentrater.

Op til 50% af det kød, fisk og æg som bruges til fremstilling af maden kommer fra friske råvarer. Når proteinkilderne er så friske som muligt, sikrer man, at alle de gode næringsstoffer; proteiner, kulhydrater, fedt, vitaminer og mineraler bevares så godt som muligt. Alt kød, æg og fisk som Acana bruger er godkendt til menneskebrug, hvilket sikrer optimal kvalitet og sikkerhed.

Bortset fra Acana Singles som indeholder en animalsk proteinkilde, indeholder foderet minimum tre slags frisk kød, varierende fra fra ranchopdrættet rødt kød, frilands fjerkræ og vildtfangede fisk. Hunden har fra naturens side altid haft en varieret kost, da den som ulv ikke har kunne være sikker på at nedlægge samme slags bytte ved hvert måltid. Denne rige variation af proteinkilde er et af hovedprincipperne hos Acana. Hunde har brug for naturlige næringsstoffer og i naturen er der ingen syntetiske tilsætningsstoffer, og derfor finder du heller ingen i foderet fra Acana.