Sådan kan du fastholde dine medarbejdere

Oplever du også, at det er svært at holde fast på dine gode medarbejder? Og bruger du derfor tit en lang række økonomiske og tidsmæssige ressourcer på nye ansættelser og oplæringer? Så kan det være, at den tid og de penge er bedre givet ud på initiativer, der fastholder dine nuværende medarbejdere.

Der findes desværre ingen gylden regel, der lader dig holde på dine medarbejdere, men der er flere ting, du kan sætte i værks for at gøre din arbejdsplads attraktiv.


Hvem har ikke brug for lidt forkælelse? 

Det er for eksempel noget, der gælder alle de ordninger, du kan igangsætte, som forkæler dine medarbejdere. Vi kan alle have behov for et lille skulderklap i ny og næ, og hvad er så bedre en lille smagfuld snack i løbet af dagen - og særligt når vi har travlt, er det lækkert med lidt forkælelse.

Derfor kan du opleve stor glæde ved at tilbyde frisk frugt i løbet af arbejdsdagen. Det kan du for eksempel gøre gennem en frugtordning, som den Frugtkurven tilbyder. FrugtKurven.dk FirmaFrugt og frugt til virksomheder

Med den er du sikret frisk frugt i præcis den mængde, du behøver på din arbejdsplads, og derfor er der også et varieret udvalg, dine medarbejdere kan nyde gennem hele dagen.


Test hvad en frugtordning kan gøre i din virksomhed 

Med en frugtordning kan du altså opleve, at dine medarbejdere føler sig bedre taget imod på arbejdspladsen – og så bliver det bare lidt sjovere at gå på arbejde. Det er noget, der viser, at du gerne vil tage dig af dine medarbejdere, og at du gerne vil give dem lidt ekstra. Det viser en tillid og en velvilje.

Og tænk sig, det eneste, der skal til, er en lille og frisk frugtordning. Nemmere bliver det ikke for dig. Så hvad med at få testet initiativet af?