7’er stol – dansk design til hjemmet

Leder du efter nogle nye stole til spisestuen? Kunne du godt tænke dig noget moderne dansk design, som du kan have glæde af i mange år? Så er det måske en 7’er stol, som du skal på udkig efter.

En 7’er stol er et yderst velkendt møbel i Danmark, og de findes efterhånden i langt de fleste danske hjem. I 1955 designede Arne Jacobsen en 7’er stol, og den er nu et ikon indenfor moderne møbelhistorie. Dens unikke form er tidløs, utrolig alsidig og udstyret med masser af personlighed og karakter uden at være visuelt overvældende. Derfor passer den ind i langt de flesta danske husstande. En 7’er stol er lavet af de allerbedste materialer, som giver styrke, fleksibilitet og holdbarhed til trods for dens slanke udseende. Dette er uden tvivl den mest populære spisebordsstol i Danmark, og det forbliver den længe endnu. Derfor kan du med god grund også sagtens investere i disse flotte stole.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her din næste 7’er stol.

Design din egen helt unikke 7’er stol

En 7’er stol kan fremstilles i mange forskellige materialer, og derfor har du en yderst stor frihed til at designe dine stole, præcis som du ønsker dem.

Det mest populære materiale er Classic læder, som er slidstærk, tyk og kraftig læder, der bliver spændt jævnt og får en let struktureret overflade. Denne type læder findes i 8 forskellige farver. En af de mest eksklusive lædertyper på markedet er Elegance læder. Denne læder er meget fint sorteret og sikrer derfor den allerhøjeste kvalitet. Det er en meget fast og tyk læder, som gør, at kun de dygtigste håndværkere kan betrække møbler fagmæssigt korrekt med denne læder. Til sidst er der Soft læder, som er en mellem ting mellem de to andre, og denne findes naturligvis også i flere farver. Hvis ikke læder er det ønskede materiale, kan du også få din 7’er stol fremstillet i stof.

Uanset hvilket materiale de er lavet af, kan du være helt sikker på, at du får glæde af dem i mange år.