3 tips til en god campingtur!

Rigtig mange elsker at tage på camping, sammen med familien eller vennerne. Men det er formeneligt de færreste, som har meget erfaring. Derfor har vi samlet 3 gode tips til dig, som skal på camping, så du kan få en rigtig god oplevelse.

En god nattesøvn

Det siger nok sig selv, at en god nattesøvn er vigtig. Men mange sover faktisk ikke optimalt, når de er ude og camper. Kroppen er nødt til at få nok, og en god nattesøvn, for at kunne fungere. Du har formeneligt prøvet, at stå op, og ikke have noget energi tilbage i kroppen. Det kan blandt andet skyldes, at du ikke har sovet godt. Du ved formeneligt også, hvad det gør ved hele dagen – det ødelægger den. Derfor er det altså vigtigt, at få sovet godt, når du er ude på camping. Du kan eksempelvis sove optimalt med en luftmadras. Du kan også tage en god pude med, så du ikke ender med at få ondt i nakken.

Undersøg området

Dette siger formeneligt også sig selv, men der kan komme rigtig mange overraskelser, når man er ude og camper. Derfor er det en god ide, at undersøge området. Så kan du være sikker på, at det lever op til de forventninger, som i har sat jer. Det kan eksempelvis være, om der er et toilet, WI-FI eller noget helt tredje.

Hvis jeres forventninger lever op til området, kan det gøre jeres oplevelse meget sjovere i sidste ende. Derudover skal i selvfølgelig også sikre jer, om det er tilladt at opholde sig der, hvor i gerne vil være. Så opstår der heller ikke lige så mange vanskeligheder under turen.

Myggespray

Hvis i vælger, at jeres camping tur skal forgå i et telt, er det en rigtig god ide at tage myggespray med. I er ikke længere på hjemmebane, og i er gæster i naturen, derfor vil der selvfølgelig være mange dyr – og ofte rigtig mange myg! Det vil være træls, at komme hjem igen, og være fyldt med myggestik! Så vær forberedt!

Mange telte har også indbygget myggenet i “døren”, så problemet er ikke så stort, når i har lagt jer til at sove. Men formeneligt vil i gerne ud, og opleve noget af naturen, eller der hvor i befinder jer. Især om aftenen kan myggene godt lide, at bevæge sig rundt i store flokke. Man kan få rigtig mange gode produkter til at forbygge myggestik, og til når man er blevet stukket – så der er ingen undskyldning!