3 tips til at skabe mere fokus omkring dine øjne

De fleste vil nok være enige i, at øjnene betyder meget for ens udseende. Nogle vil endda gå så vidt som at mene, at det er er sjælens spejl. Uanset hvad man mener, så er der i hvert fald ingen tvivl om, at dine øjne er med til at skabe det, der gør dig unik. Derfor kan der altså også være god grund til at prøve nogle af disse tre tips til at skabe mere fokus omkring dine øjne. Så vil folk nemlig kun blive endnu mere opmærksomme på dem.

1. Prøv farvede kontaktlinser

For det første kan du vælge at prøve farvede kontaktlinser. Og hvis du tror, at det er sådan noget, man kun bruger til udklædning, så kan du godt tro om igen.

Nogle steder er det faktisk allerede blevet en almindelig del af makeuprutinen.

Hvis du vil have et interessant look, så handler det bare om at vælge de bedste farvede komtaktlinser. Så kan du nemlig få et nyt og interessant, men alligevel naturligt look.

2. Vælg de rigtige kulører omkring øjnene

At din øjenfarve betyder meget for dit look, betyder også, at du med fordel kan vælge din makeup til at klæde øjenfarven. De bedste øjenskygger er dem, der klæder din iris.

Prøv for eksempel:

  • Til brune øjne kan du vælge nogle køligere kulører

  • Til blå og grønne øjne kan du vælge en varmere kulør

Det handler dybest set om at skabe kontrast. Hvis dine øjne for eksempel har en varm farve, så som brun, så kan du skabe en god kontrast med en køligere farve, så som blå.

3. Gør øjnene større at se på

Endelig kan du også skabe mere fokus omkring øjnene ved at få dem til at fremtræde større. Det kan du for eksempel gøre med lange vipper eller en lækker eyeliner.