3 tips til at holde frosten væk fra dit hus

Vi er mange som kender de helt kolde vintermorgener, hvor duggen ligger som en kold hvid kappe over jorden, og frosten har lagt sig på vinduerne. Mange af os har gode rutiner til at holde frosten ude af vores hjem, så vi ikke skal fryse, når vi står op. Her er tre tips, der kan hjælpe dig med at holde frosten ude af dit hus.

1: Sæt luft til vand varmepumpen på auto

En af de bedste måder at holde frosten væk på, er at sætte sin luft til vand varmepumpe på auto. På den måde kan varmepumpen selv regulere temperaturen, så den passer til vejret udenfor. En god varmepumpe til dette er en luft til vand varmpumpe, som kan købes af flere forhandlere. Vi vil dog anbefale Scanheat. Se mere her

2: Isoler din bolig

En anden god måde at holde frosten væk på, er at isolere din bolig. På den måde kan du sikre dig, at der ikke kommer kulde fra ydersiden ind i boligen. Dertil vil isoleringen også sikre dig, at din bolig bliver nemmere at varme op. Dette gør sig især gældende, hvis du har en luft til vand varmepumpe, som du kan kombinere med.

3: Sørg for at lufte ud, selvom det er koldt

Mange tænker ikke på at lufte ud, når det er koldt, men det er vigtigt at skifte luften i boligen ud med frisk luft. Det er derfor en god idé at lufte ud, selvom det er koldt. Det er dog vigtigt at lufte ud kortvarigt, så du selvfølgelig ikke slipper for meget varme ud af boligen.
Slut
Vi er altså mange, som gerne vil slippe for frosten, og vi har altså også berørt nogle helt klare tiltag, som du kan gøre for at holde frosten væk fra dit hus. God jagt!