3 ting, du kan gøre rent med Minus kalk

Minus kalk er et universalrengøringsprodukt, der kan bruges til at afkalke flere ting i dit hjem. Det er lavet med skånsomme ingredienser, der hverken skader eller ødelægger dine ting, når du bruger det. Minus Kalk er dog en kraftig rengøringsopløsning, der efterlader dine ting skinnende rene og fri for kalk. Læs herunder hvilke 3 ting i dit hjem, du kan bruge Minus Kalk til. 

1. Brusehoveder og vandhaner

Med tiden kan der ophobes kalk på dit brusehoved eller din vandhane, så de mister vandtrykket eller bliver tilstoppet. For at rengøre disse elementer med Minus Lime skal du blot skure hovederne af og komme dem i et glas med produktet og vand. Du kan købe Minus Kalk i flydende form. Lad hovederne trække i et par timer, før du skyller dem af med rent vand. Gentag processen jævntligt, da disse godt kan blive godt kalket til. De fleste brusehoveder og vandhaner kan skures af manuelt ellers skal du bruge en skruenøgle. 

2. Kedler og kaffemaskiner

Kalk kan også ophobe sig i elkedler og kaffemaskiner, hvilket gør dem mindre effektive. Det vil tage længere tid at opvarme vand og du kan se kalkrester i bunden af din el-kedel.  For at rengøre disse genstande skal du fylde vand og Minus Kalk i elkedlen eller kaffemaskinen og lade den køre en gang. Dernæst skal du “rense” dem efter med rent vand. Det skal du gøre omkring 2-3 gange før alt kalken er ude af kaffemaskinen og elkedlen. Nogle skal afkalke deres kaffemaskiner oftere end andre, fordi de måske bor i et område, hvor kalkniveauet i vandet er meget højt. Det er det f.eks. i storbyer som København og Aarhus. 

3. Vaskemaskiner

Den sidste ting, der også kan blive tilsmudset med kalk, er din vaskemaskine.  Det kan få din vaskemaskine til at lugte dårligt og efterlade dit tøj jordslået.  For at rense din vaskemaskine skal du blot tilsætte en kop Minus kalk til vaskemiddelskuffen og køre det på et tomt program på den varmeste indstilling. Gør dette en gang om måneden for at holde din vaskemaskine ren og kalkfri. Så burde du kunne komme fremkomsten af kalk. Det skal dog siges, at når kalk først er kommet, så kan det være svært at få det helt væk. Men Minus Kalk kan holde det værste nede.

Dette er 3 ting, hvor du kan bruge Minus kalk. Husk altid at læse vejledningen på produktet, før du bruger det.