3 måder du kan forkæle din mand på

Selvom mange mænd måske ikke vil indrømme det, så kan de godt lide at blive forkælet af den de holder af. Det kan dog være svært at finde noget til mange mænd, da mange er simple, og ikke mangler noget i hverdagen. Derfor har vi lavet dette indlæg, så du kan få hjælp til, hvordan du kan forkæle din mand.

Giv ham en oplevelse

Uanset om det er mand eller kvinde man skal overraske, så er det altid en god idé med en oplevelse. Det kan være en oplevelse sammen, eller det kan være en oplevelse, som man ved ens mand vil elske. Er han f.eks. vild med biler, så kan det være en tur i en Ferrari eller lignende. Er han derimod til et skud adrenalin, så vil vi anbefale noget som faldskærmsudspring eller måske en tur ud og dykke med hajer.

Lav plads til en mancave

De fleste mænd drømmer om at få en mancave. Et sted hvor de kan være sig selv, og hvor de kan slappe af i deres eget selskab. Det er dog ikke alle kvinder der synes idéen er super god. Dette skyldes ofte, at en mancave skal indrettes efter mandens hoved, og derfor ikke nødvendigvis passer til resten af hjemmets indretning. Vi foreslår dog stadig, at du giver din mand lov til at få en mancave, hvis der er pladsen til det. På den måde kan du give ham et sted at slappe af, men også et sted at bruge tiden med hans venner.

Gør noget ekstra ud af jeres leg i sengen

Det er ofte, at leg i sengen bliver kedeligere med tiden, når man har været sammen længe. Dette synes vi dog der bør laves om på, og derfor foreslår vi, at du gør noget ekstra ud af netop dette. Ved at overraske din mand med et kostume, noget nyt legetøj eller noget helt tredje, så kan du give ham en oplevelse, som han sjældent vil glæde. Der skal typisk ikke så meget til, før det giver manden en oplevelse udover den sædvanlige. 

Find mere inspiration online

Synes du ikke, at ovenstående lyder som noget for dig og din mand, så anbefaler vi, at du finder inspiration online. Det kan f.eks. være på en portal til mænd som hos https://mandeportalen.dk/. Denne type hjemmeside er lavet målrettet mænd, og vil med garanti kunne give inspiration til forkælelse.