Montana skab er en del af Danmarks historie

De fleste af os kender til de traditionsrige Montana skab, som har på markedet lige siden begyndelsen af 80’erne. Det er nemlig sådan at den familieejede virksomhed Montana Furniture. Montana har leveret personlige opbevaringer til familier lige siden virksomheden startede i 1982. Derefter tog det virkelig fart, så det viste sig at det simple look blev utrolig populært blandt de danske familier. Det danske high-end brand blev dengang etableret af Peter J. Lassen. Det var blandt andet også Peter, som var med til at skabe Montana system. Virksomheden har dog ikke den samme ejer i dag, hvor det nu er Peters Søn, som står for hele virksomheden, og dens udviklet. Peter valgte at etablere denne virksomhed med et mål, og det var at de danske familier skulle have frihed og mulighed for at skabe deres eget personlige rum. Du vil altså med et Montana skab få en unik mulighed til at skabe lige præcis det udtryk du ønsker. Dette er altså en unik mulighed for de som ønsker at sætte et specielt præg på et af deres værelser, hvor man med sikkerhed vil ligge mærke til det simple og samtidig specielle look, da det er dig som har sammensat de forskellige møbler. Alt i alt så er et Montana skab helt perfekt til dig som godt kan lide dansk design, og sætter pris på utrolig god kvalitet. Køb Montana skab lige her!

Design dine egne Montana skab

Det tog hurtigt fart for Montana skab, og det har også betydet at virksomhed har været hurtige til at ekspandere. I dag har de utrolig mange forskellige farver til rådighed. Der er hele 42, og det har de sørget for er i samarbejde med en dansk og prisvindende designer nemlig Margrethe Odgaard. farverne er noget af det der betyder utrolig meget når man skal vælge et Montana skab. Det er det fordi hvert skab skaber en helt speciel stemning. Derfor er farvevalget utrolig vigtigt, og noget du skal være sikker på inden du træffer dit valg. Køb Montana skab lige her!

Montana skab lige her!

Det er altså en helt speciel mulighed du får for at designe, og placere dine Montana skab præcis som ønsket. Det er altså en mulighed du ikke må gå glip af. Så skynd dig ind og tjek Montana skabene ud. De er helt specielle og kan findes i så mange forskellige farver.